EnglishSwedish
12 aug 2015

Har ni läst detta?

Dagen har nått sitt slut och innan jag stänger av helt för idag ville jag bara avsluta med ett inlägg som gjorde mig riktigt upprörd. Jag såg länken på Facebook igår och klickade sedan mig vidare för att läsa. Pojken som drunknade, miste sitt liv och om inte jag har fel var det i Hässelby strand som detta hände och att läsa ambulanssköterskans inlägg om att folk inte ville ställa upp och leta efter pojken gjorde mig minst sagt upprörd. Anledningen till att jag publicerar detta är för att det kanske händer nångång när du är på plats, vänd inte ryggen, hjälp till och om inte ambulansen är på plats kanske DU kan rädda ett liv genom att bara veta vad du ska göra om du hittar ett barn som drunknat.

IMG_5843.PNG

IMG_5844.PNG

IMG_5845.PNGIMG_5846.PNGIMG_5847.PNGIMG_5848.PNG

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *