EnglishSwedish
04 Mar 2017

Harrods, Afternoon tea på The Georgian

Jag behöver ha sånna dagar som idag, där jag får tid till att rensa i barnens garderober, sortera om och ha allt på sin plats i varje rum. Igår tog jag tag i badrummet på övervåningen, tvättade rent alla lådor, torkade av allt smink och sorterade i alla skåp. Såå himla skönt för en pedant tjej som jag 😀 Jag gör det rätt ofta men det är för att jag är sån hehe.

På tisdag ska C göra om i Nathalies garderob, nya lådor ska monteras så det var skönt att rensa ut kläder och göra det prydligt och fint. Allt hänger i färgordning och nu har jag koll på alla kläder hon har. Däremot är det typ köpstopp ett bra tag framöver. William ska också få fler lådor och hyllor och så måste jag köpa galgar till honom så att jag kan hänga upp alla hans fina skjortor. Få se till att göra det nästa vecka.

Barnen är på kalas med sin pappa. Hans kompis dotter fyller 1 år och jag behövde vara hemma för att beta av bloggjobb, kommaa ikapp tvätten och göra allt det jag inte hunnit med då det varit så mycket på sistone. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och njuter av lugnet, tystnaden och renligheten.

Tänkte passa på att visa er hur vår lördag såg ut förra veckan i London. Det kanske blir en till resa till London *hoppas* *hoppas*

Startade dagen med en god frukost
Vi åkte direkt till Harrods, alla ville köpa smink från Huda Beauty. Jag är inte sådär sminkgalen men köpte två läppstift som jag gillade, matta och som håller typ hela dagen. Köpte bältet från Gucci som var billigare där än på hemsidan och så en LV necessär.
Därefter ville dom flesta gå på sightseeing men två av mina svägerskor ville inte så jag stannade med dom då jag redan gjort sightseeing i London.
Vi tog en runda runt Harrods, köpte grejer till barnen och sen ville stanna på Laduree för att ta en fika. Det var fullsmockat så vi gick upp till lounge avdelning intill The Georgian på Harrods och beställde in en pastarätt och fish n chips. Så himla gott, fisken var så mör och saftig. Drack den godaste cappuccino också!Vi hade bestämt att vi skulle gå på afternoon tea när alla var tillbaka. Och jag älskar sånt här. Det var så himla mysigt, gott och avkopplande. En pianist som satt och spelade piano och det var bara så underbart att sitta där, omringade av mina fina svägerskor och deras döttrar med en massa gott på bordet och den vackra musiken i bakgrunden.
Bild lånad från GoogleEn liten förrätt, champagne och teSen fick vi in alla goda smörgåsar med olika fyllningar och super goda scones. Kan säga att vi var så mätta att det inte blev någon middag den kvällen hehe.Så mycket fint som man ville ta med sig hem men mest av allt ville jag ta hem hela björnfamiljen :d

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *