EnglishSwedish
05 Nov 2018

Hästar, frisk luft & fika

Hej vänner!

Tillbaka till jobbet efter en långhelg och hela helgen har tillbringats med familjen. Igår mötte vi upp syrran och hennes familj ute på Säby gård. Alicia ville titta på hästarna så vi passade på att njuta av det fina och friska vädret, promenera runt och fika. Cafeterian är inte ”instagram vänlig” som Bianca skulle säga. Inga moderna bord och stolar eller mycket ljusinsläpp. Det var snarare rätt mörkt där inne (men så mysigt), gamla fåtöljer, stolar och gammal porslin som mamma hade för sisådär 20 år sedan. Men det är värt att ta sig dit bara för maten och bakelserna.

Efter några timmar där åkte vi och veckohandlade, planerade veckans middag i affären och sen åkte vi hem. C lagade lövbiffspasta med champinjoner, barnen tittade på filmen Vaina och jag passade på att beta av lite jobb och titta på min serie Homeland. Innan barnen skulle lägga sig spelade vi ”finns i sjön” och ”uno” tillsammans. ”Kom nu mamma det är dags för familjespelet” sa William. Älskade barn, blir så glad och varm i hjärtat när dom ler. Blir så glad för att kunna ge dom en kärleksfull och trygghet uppväxt med närvarande föräldrar❤️

Nathalie & Alicia Alicia älskar hästar, Nathalie tyckte bara det luktade äckligt hehe. Nathalie har verkligen kommit efter mig när det kommer till djur och William efter sin pappa. Supergott, den utan kokos åt Nathalie upp helt själv och då är hon väldigt skeptisk och inte så förtjust i bakelser. Kul att hon vågade och älskade den. Kan vara den största vaniljbullen jag sett, den var gigantisk och allt är hemlagat och smakar fantastiskt. Ett gammalt och mysigt fik. Det fanns en liten hörna med böcker och några få leksaker för den som vill läsa/leka (inget hejvilt lekande) hehe.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *