EnglishSwedish
02 okt 2018

Hej tisdag

Hej på er!

Har ni haft en bra start på veckan? Min måndag kickade jag hos tandläkaren 8.10. Jag hade en tand som gått sönder och skulle lagas så man kan ju säga att jag var rätt vaken efter det hehe. Snart är det dags för mina två andra visdomständer att dras bort. Annars såg tänder fina ut att tandläkaren t.om frågade om jag nyligen blekt mina tänder hehe. Jag har blekt tänderna en gång för typ 9 år sedan inför bröllopet men det var kul att höra att hon tyckte mina tänder såg fina ut hehe 🙂 Hatar verkligen att gå till tandläkaren men kliniken jag går till har så härlig personal att man härdar ut allt gapande och strålkastaren i ansiktet hehe. Sen var det bara att bege sig till jobbet.

I fredags var det strömavbrott i stor del av Solna. Vi skulle ut och äta lunch på Mall of scandinavia och när vi kom dit var det helt beckmörkt i alla butiker och vi upptäckte sedan att kontoret också var utan ström. Vi fick åka hem från jobbet och det resulterade att vi hade lite att göra igår måndag. Jag hämtade barnen som vanligt, lagade mat, myste med om och sedan tränade jag efter att dom lagt sig. Jag mår så bra när jag tränar, jag har fått så mycket energi tillbaka och är så otroligt pigg jämfört med när jag inte tränar. Sen har jag lagt om kosten lite och slutat helt med socker och läsk. Jag tänker köra 30 dagar utan alkohol, socker och läsk. Inte för att vi egentligen dricker eller äter mycket sånt men det känns skönt att låta bli helt och få vara disciplinerad. Klarar jag 30 dagar så kommer jag köra 30 dagar till fram till jul 🙂 Det är kul med utmaningar och jag har aldrig kört så hårt som nu. Jag har alltid tagit en godis bit om jag känner för oavsett veckodag det men nu blir inget på 30 dagar. Idag har det gått en vecka och det har varit lättare än vad jag trodde. Allt sitter i huvudet 🙂 Återkommer med en liten uppdatering.

Tog mig en liten runda i Mall under lunchen idag, skönt att komma ifrån kontoret lite. Köpte en väska och matchande gympapåse till Nathalie från Adidas. Hon kommer bli så glad, hon älskar när jag handlar saker till henne 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *