EnglishSwedish
30 okt 2017

Helgen som gått

Hej mina fantastiska följare! Hoppas att ni haft en fin helg.

Min helg har bjudit på en massa mys med nära och kära. I lördags åkte vi hem till min mans kusin för att gratta henne på födelsedagen och för att önska henne en trevlig resa, hon åker bort nästan ett halvår. Därefter körde vi vidare hem till min vän Nadia. Våra män hade bokat in det och barnen var så exalterade hela dagen över att få träffa deras barn så vi tog med oss presenter till familjen och åkte över. Det var så himla underbart, hjärtat fylldes med så mycket kärlek när våra barn lekte tillsammans. Är så glad för mina få vänner som jag har, vi har delat så mycket under alla dessa år och alltid är det lika underbart när vi pratar minnen. Man blir bara ledsen för att tiden inte räcker till som innan, men huvudsaken är att vi vet vart vi har varandra.

Vi kom hem sent i lördags, William somnade på soffan och Nathalie var glad över att inte behöva sova tidigt för engångsskulle hehe. Jag som skulle upp och träna i söndags fick hoppa det. Var alldeles för trött och sen blev det lite för mycket vin också 🙂

Söndagen tillbringade jag och Nathalie med våra vänner. Fika och shopping, två glada tjejer som fick umgås ostört utan några bröder som kom mellan och störde hehe. William var på kalas hos sin bästa kompis och ingen var gladare än han. Mot kvällen var C och jag en sväng förbi en minnesstund också. Alltid lika jobbigt och tung att kliva in bland alla sörjande.

6 Comments
 • A
  oktober 30, 2017

  Jag har inga ord för din skönhet. Må Gud skydda dig från all ont

  • Linda
   oktober 30, 2017

   Men åh tack rara ??❤️ detsamma

 • Diana
  oktober 31, 2017

  Jisses vad du är vacker människa!!
  Jag kan få en bit av dina gener så vore jag lycklig 😀

  • Linda
   oktober 31, 2017

   Diana, men tack gullet!! Detsamma fina du…kramis

 • Sara
  oktober 31, 2017

  Alltså kan inget annat än att hålla med ovanstående kommentarer?……..måste fråga vad du använder för foundation?.
  Det lyser om dig…….ta hand om dig kram Sara

  • Linda
   november 1, 2017

   tack, tack finaste sara..Jag använder Bare Minerals foundation på vardagarna, men ska jag iväg och vill ha lite mer täckade och lyster så använder jag Mac body and face. Puss och kram fina!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *