EnglishSwedish
27 Nov 2018

Helgen som gått & våra måndagar

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra! Jag mår verkligen jätte bra och även om det börjar bli jätte kallt ute så är det ok. Jag älskar att vara hemma och mysa med barnen, det är faktiskt allt vi gör efter skola/förskola/jobb på vardagar. När dom lagt sig så lägger jag mig raklång på soffan och kollar på min serie 🙂 Sen med all julpynt kommer jag älska att vara hemma ännu mer hehe.

Vår helg har varit lätt så lugn. I fredags köpte jag thaimat hem och sen slappa vi framför Idol. Förr tittade jag alltid på Idol själv men nu har jag min älskade dotter att titta med som diskuterar hejvilt om alla deltagare och vilka hon gillar hehe. Tänk att hon är så stor nu. I lördags hade jag bestämt att vi skulle rensa min och mannens garderob. Vi tömde rejält och sorterade alla kläder. Puhh så skönt att ha det gjort. Sen var det bara att byta sängkläder och fortsätta städa hela huset, göra det redo för all julpynt 🙂 Tog en dusch och satte på oss myskläder för att gå över till mans kusin som bjöd på en god scampipasta. Satt där rätt så länge och bara snicksnackade.

Söndagen tillbringade vi hemma på soffan heeelaaa dagen. Barnen var hos grannen och julpysslade lite men annars inte så mycket mer. Sånna helger behövs ibland!

Måndagar är härliga. C har tar oftast barnen på simskola, jag är den som kommer hem, sätter på lite härlig musik, fixar med middagen så den är redo när dom kommer hem.Sen är det dags att sitta med veckans läxa varje måndag. Nathalie är verkligen jätte duktig på matte och älskar att räkna. När hon sitter med Ipaden så är hon inne på skolplus och räknar. Jätte bra tycker jag och det är frågor som ”om mattias har 20 kr och handlar en glass för 2 kr hur mycket han han då kvar”. Väldigt bra träning för hjärnan och William har börjat ta efter henne också. Han är så gullig när han sitter där och räknar med sina små söta fingrar. Men bra tips att låta era barnen sitta med skolplus 🙂

Ha en fin tisdag!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *