EnglishSwedish
22 okt 2018

Helgen som varit & Resa bokad!!

Hej på er denna härliga måndag!

Vi mår bra och alla har varit tillbaka på jobbet, skola och förskola. Barnen har simskola i skrivandets stund och vi får inte sitta där inne så jag passar på att blogga lite hehe. Helgen har varit toppen, hade mina systrar och kusiner över i fredags som ni såg och vi hade planerat in dagen för att boka vår resa som vi pratat om sen Gålö. Det var så svårt för oss att hitta en resa som passade alla, bra restider osv men till slut så hittade vi ett annat resmål än det vi var inne på först och igår bokade vi äntligen resan. Om vi längtar! Kommer bli galet kul. Nu är det visserligen några månader kvar men alltid kul att ha något att se fram emot och det spårar ur i vår lilla chattgrupp ??

Snart ska vi på Yasuragi tillsammans och det ska bli så mysigt, avkopplande och skönt. Jag är verkligen lyckligt lottad som har sånna underbara syskon och kusiner ❤️

I lördags var vi hemma hela förmiddagen och slappade innan vi åkte hem till våra vänner i Sigtuna. Alltid lika svårt att få med sig barnen hem bara. Den familjen är helt underbar!

Dom har köpt en ny hund som flyttade in för ca 2 veckor sedan. William har tjatat om att få träffa deras hund. Han och C vill köpa en hund men jag och Nathalie vägrar haha. Han får smöra lite bättre?

i söndags hade vi systrar lite morgonmys hos ena syrran och sen åkte vi hem till föräldrarna. Hängde där länge och åkte vidare till makens farbror som bjöd oss över på middag. Mysig helg, inga måsten och en resa inbokad ?? woop woopDet var kul att någon reagerade på att lackleggings inte är myskläder när jag skrev det på instagram. Leggings, tjock och varm tröja är myskläder för mig. Jag älskar att ha leggings med tjocka tröjor på hösten sen om det är lack eller vanliga spelar ingen roll för mig. Men jag går gärna klädd såhär under helgen när vi inte har några tillställningar och jag tycker det är mysigt och slappt ?

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *