EnglishSwedish
18 sep 2017

Helgens kalas

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra start på veckan. Min dag har varit sisådär men det är bara att bita ihop när det känns extra tungt på jobbet. Det känns bra att ha vinterresan bokad och kunna koppla bort tankarna och tänka på att sol, bad, semester och god mat väntar om några månader.

Igår hade vi barnens årliga och gemensamma kalas. Jag tycker det är kul att fira barnen tillsammans nu när dom är så små och med två veckors mellanrum känns det lite onödigt att ha två kalas. Men det var sista gången och tänker att från och med nästa år så blir det lite ”enklare” och separata kalas bara för barn. Det gick ingen nöd på barnen igår, dom lekte ute hela dagen och det är lika härligt att se dom ha så kul och springa runt på gården i en flock.

Idag när jag hämtade William på förskolan så berättade hans fröken att han gått runt och berättat för alla att han nu är 4 år hehe..Älskade plutt som han har längtat och han var helt stormförtjust i sin blixten Mcqueen tårta.

Tyvärr var jag så dålig med kamera igår men några bilder hann jag knäppa, sen var det bara fullt ös.

Från Jabadabado, ballongerna (ej sifferballonger) färgglada girlang och honeycombs

Myperfectday, Vita duken Tårtfat, sifferballonger, silver girlang, popcornhållare och snacksbehållare.
Förra veckan när vi hade pannkakslunch var det tänkt att jag skulle ha ett flamingotema för henne med dessa härliga tallrikar, muggar, glas och andra små dekorationer som kommer från Jabadabado. Men dom kom en dag försent så vi använda en del av dom igår. Har massor kvar så nästa år blir det ett sommar/flamingotema för henne.  Vi körde på hamburgarebuffé och korv som vanligt. Det blir alltid sista grillningen för året på barnens kalas. Dessa finna tallrikar hittar jag på Lagerhaus. Lillskrutten, jag och Jessica.
Mosters hjärta

5 Comments
 • Sara
  september 18, 2017

  Varför sista gången? Hur känns det fira två samtidigt ? Ska fira mina två i år samtidigt ena blir 1 och andra 4. Fördelar och nackdelar ?☺️☺️

  • Linda
   september 18, 2017

   Alltså jag älskar att fira barnen tillsammans men efter Nathalies pannkakslunch så tyckte jag att det var mysigare att göra hemma bara för barnen och det uppskattade så från hennes sida och då tänker jag att william får fira sig närmare sin dag bara han och bjuda kompisar också. Nackdelen, det blir sånt kaos när barnen öppnar sina presenter haha. Vi är många bara våra allra närmaste men jag känner att jag vill göra mer ett kalas för barnen ❤️

 • Sara
  september 18, 2017

  Tack för snabbt svar🤗🤗

 • S
  september 19, 2017

  Fint du gjorde, som vanligt och grattis till barnen 😀 Måste oxå fråga var är din fina klänning ifrån 😉

  • Linda
   september 19, 2017

   Tack fina, den är från Gina tricot köpte den under sommaren. Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *