EnglishSwedish
28 maj 2016

Helgtävling med smakbox!

Godmorgon vänner! Hoppas ni mår fint. Det ser inte ut att bli en solig helg men för att pigga upp er lite tänkte jag vara snäll och dra igång en tävling som startar nu och avslutas redan imorgon kväll.

Vinsten är en Smakbox där temat för nästa utskick är sommarfest. Innehållet är ju en överraskning men några ledtrådar om innehållet är en somrig ekologisk dryck, en spännande olivolja och en sojaglaze som förhöjer smaken på fisk och grönsaker… Hur spännande låter inte det? I början av juni kommer den skickas till dig.

Nu börjar alltså nedräkningen till Smakbox Sommarfest och vill du vinna en så vill jag att du följer smakbox på Instagram och lämnar en kommentar i kommentarsfältet nedan till varför du vill vinna boxen!

HÄR kan ni läsa mer om vad SMAKBOX är

unspecified

unspecified

unspecified4

8 Comments
 • Jessica Olérs
  maj 28, 2016

  Jag vill vinna boxen för att jag älskar mat men behöver få mer inspiration i min matlagning. Att temat på denna box är sommarfest känns som ”meant to be”. Med innehållet från Smakboxen kan jag och min sambo ha en minisommarfest bara för oss, innan vår stora sommarfest den 30 juli då vi gifter oss.

 • Sara
  maj 28, 2016

  Följer på instagram och vill vinna en box åt min far 🙂

  @sarapsvardag

 • Rachel
  maj 28, 2016

  Skulle vara superkul att få testa lite nya varor perfekt till sommarens festligheter! Man är så dålig annars på att våga prova något nytt, så detta är En god chans! Rolig grej med boxar 🙂

 • Jessica Sundberg
  maj 28, 2016

  Följer på insta som jessicasundberg72. Jag älskar att utmana mig själv. Testa nya produkter och se hur de bäst kommer till sin fullo. En smakbox skulle verkligen vara en utmaning jag gärna skulle vilja anta.

 • Lina
  maj 28, 2016

  Följer oxå på instagram! @liniztravel

  Vore perfekt nu när jag precis har fått en bebis och inte riktigt orkar med allt vad de gäller matlagning! Vore kul m lite inspiration oxå till sommarens middagar!

  Hoppas 😉

 • T
  maj 28, 2016

  Älskar mat!! Både jag min man och våra 3 barn! Vore såå roligt och en underbar upplevelse att få vinna smakboxen för att få inspiration. det är lätt att man blir fast i hamla vanor och smaker med tre småbarn!

 • Mia
  maj 29, 2016

  Hej Linda!

  Vill vara med och tävla till min väninna, hon har precis blivit av med sitt arbete och jag är rädd för att hon kommer sitta hemma alldeles själv och grubbla. Så jag skulle vilja överraska henne med denna box och tillsammans laga en riktigt god middag för att få henne på bra humör. Hon är nämligen matlagningsintresserad och skulle uppskatta det här som tusan.

  Håller tummar och tår och följer smakbox på Insta!

  Hälsningar, Mia

 • Sofi Fifi Karlsson
  maj 29, 2016

  Hej!
  Jag följer på instagram @itsayumyumworld

  Hoppas vinna och få hem lite mer spänning i vardagen! Just nu har jag fastnat i snabbmakaronsträsket, men jag tror absolut att när väl mina smaklökar väckts till liv igen kan jag bli den glada amatörkock jag vill vara!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *