EnglishSwedish
07 jul 2017

Hello vacaay!

Hej vänner! Äntligen går jag på semester idag, Nathalie går sin sista dag på förskolan och sen börjar hon skolan i augusti. Som tur har vi William kvar på den underbara förskolan annars hade nog tårarna sprutat idag. Min lilla tjej blir så stor plötsligt och ska börja skolan. Helt sjukt vad tiden har gått. Vi ska se till att njuta av ledigheten nu, ingen stress eller press utan ta dagarna som dom kommer. Jag längtar dock till att komma iväg till Skåne nästa vecka sen hoppas jag vi kan ta Göteborg antingen på vägen hem eller en dag när vi är i Skåne. Som sagt ingen stress utan vi får känna efter vad som passar oss bäst efter vädret såklart.

Men jag ser så fram emot att hämta barnen nu, fixa tacos till middag och sen ha en riktigt lång och mysig frukost imorgon efter träningen. Makens kusin med familj kommer och gör oss sällskap idag så det blir trevligt 🙂

Jag kollegorna tog en sista gemensam lunch på Vapiano idag. Jag tog deras insalata crudo som var riktigt god. Jordgubbar i sallader är så gott!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *