EnglishSwedish
16 apr 2018

I love mondays

God morgon måndag!

Hoppas ni haft en magisk helg, njutit av det fina vårvädret i lördags och är redo för en ny vecka. Lite tråkigare väder idag men hej hörde jag 21 grader på fredag? 😀 Den här veckan bjuder inte på så mycket mer än jobb, träning och familj. Kanske en liten bebis också? Väntar med spänning på ett sms eller samtal från syrran som faktiskt är beräknad idag så det kan ju hända när som helst. Jag hoppas bebisen tittar ut den här veckan för lördagen är fri och då vill jag gärna gosa och sniffa på bebis, finns det något härligare? Söndagen är dock smockad, två kalas och sen är vi bjudna hem till grannarna på ett vuxen kalas. Tur att man är två och kan dela upp sig hehe.

Jag älskar måndagar lika mycket som fredagar och helgerna. Det härliga med måndagar är att jag återgår till mitt mer ”hälsosamma” jag. Jag unnar mig under helgerna men sen tar jag kontroll över min kost på måndagen igen. Med unna menar jag inte att jag tar igen och äter allt jag inte kunnat äta utan jag äter det kroppen är sugen på utan att säga nej till mig själv. Jag mår bra när jag sköter kosten måndag-torsdag och unnar mig precis det jag vill under helgen. Jag svälter inte under vardagarna utan försöker bara äta mer hälsosamt. Jag är inte tjejen som kan banta eller vara utan mat, jag älskar mat för mycket 🙂 Vissa dagar kan det ibland dock bli lite stressigt när jag hämtar på förskolan, ska hinna laga mat åt barnen och sedan springa iväg till träningen. Det händer lätt att jag bara slänger i mig något för att jag är så hungrig. Det var inte tänkt att jag skulle skriva om detta på bloggen då jag fick hem produkterna för att testa. Men dom har faktiskt räddat mig i många situationer. Nutrilett kvarg är den jag dricker och den är god och innehåller all näring jag behöver. Så ibland till frukost eller mellanmål så tar jag en Nutrilett kvarg så magen är mätt och nöjd och orkar med dagen.

Man förknippar Nutrilett bara med ”bantning” och ”viktminskning”. Det finns många som behöver hjälp med att gå ner i vikt och då är det ett bra alternativ, sen finns det dom som gärna vill minska kaloriintaget under en kort period och sen finns det dom som jag som behöver ett nyttigt alternativ när dagarna är stressiga. Nutrilett stöttar på många områden.

Jag ersätter vissa måltider ibland när jag inte har hunnit fixa en måltid och jag ser det som ett bra alternativ för MIG istället för att roffa åt mig något onyttigt. Jag har kvarg hallon, jag blandar bara med vatten och vips så har jag mellanmålet färdigt. Den är god och slinker ner utan problem. Jag har alltid en påse i väskan och på jobbet ifall att jag inte har med mig lunch eller hinner köpa.

Inlägget är i samarbete med Nutrilett

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *