EnglishSwedish
03 jan 2013

I really need this

Nu ska jag mysa i soffan själv resten av kvällen. Maken har årsmöte med jobbet och min gnälliga tjej som somnade väldigt tidigt efter att min svägerska och flickorna gick. Vet inte vad det beror på, Nathalie går bara runt hela dagarna och gnäller. Hon vill inte äta, inte dricka och går bara efter mig, gnäller och klänger och när jag tar henne så slänger hon sig bakåt och sparkar allt hon kan med benen för att ta sig loss. Jag släpper ner henne och då klänger hon igen, men hon gråter bara så fort jag pratar eller försöker trösta. Jag la henne i sängen, gav henne en välling och efter lite gnäll somnade hon. Nu ska jag ha egentid för mig själv med ostbricka och H&M tidningen. Ska samla kraft inför morgondagen 🙂 Trott eller ej men man är helt slut i huvudet efter en sån här dag

20130103-184907.jpg

7 Comments
 • Sue
  januari 3, 2013

  Min flicka va oxå så och det visade sig va öronen 🙁 kolla upp det, kan nog va det… Kram på er!

  • linda
   januari 3, 2013

   tack för ditt råd..kram

 • Maria gr
  januari 3, 2013

  Min son var också så han är 19 månader och det har börjat släppa nu. De har sina olika faser de ska gå igenom och det är väl alltid ngt;) rt precis hur du känner. Vila nu det ska jag också göra båda killarna sover gott nu. Trevlig kväll

 • Maryam
  januari 3, 2013

  det kan vara att tänderna kommer ut,eller springmask hehe,tå inte illa men det händer när dem besöker öppnaförskolor osv

 • Ebban1
  januari 3, 2013

  Hon kanske var allmänt trölt eller kanske bara på väg för bli sjuk. Man kan ju skylla på
  Att det är en trots grej. Det blir nog bra. Tur att hon somnar tidigt iaf. Själv har jag en grabb som sover sent och vaknar tidigt. Snacka om att vara trött själv och inte orka göra något hela dagarna .

  • linda
   januari 3, 2013

   Ebban jag uppmuntrar dig imorgon 🙂

 • Jacki
  januari 3, 2013

  Fick också hem H&M katalogen och tänkte passa på och beställa när de ändå e fri frakt! Fast hittade inte så många woow kläder som lockade en måste jag säga! Hehe kramiis.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *