EnglishSwedish
01 mar 2018

Idag åker vi till Amsterdam

Hej vänner, hoppas allt är bra med er.

Sorry för dålig uppdatering den här veckan men jag har som vanligt haft mycket att stå i, lite sömn och mycket jobb. Det trillar in massor av roliga bloggjobb också så det ska bli riktigt kul att få inspirera er och ta tag i allt när jag är tillbaka från Amsterdam.

Idag åker vi till Amsterdam för att fira att jag fyllt 30 år, wohooo. Vi har längtat som bara den efter den här resan och det kommer bli fantastiskt kul, håller tummarna att det inte blir några förseningar pga vädret och att vi kommer iväg ? Vi valde att åka ikväll så att vi kommer till hotellet, varvar ner, snackar lite och sover ut. Sen vaknar vi utvilade på fredag och börjar upptäcka Amsterdam innan vi åker hem på söndag.  Jag kommer inte vara så närvarande på bloggen utan kommer se till att bara ha kul och njuta av resan och jag kommer inte ha någon tid över till att blogga för den delen heller hehe. Men jag tar igen med massor av bilder nästa vecka. Däremot kan ni få hänga med på instagram @linnda.se där jag att kommer uppdatera en del 🙂

Bjuder på två bilder från helgen när vi skulle på 50 årsfest 🙂 Sminkat mig själv, tycker jag blir bättre och bättre på det. Ska dela med mig av mina sminkfavoriter när jag är tillbaka!

4 Comments
 • Fia
  mars 5, 2018

  Hej Linda!
  Du visade i helgen på insta stories där du hade på dig en jätte fin vit topp med knytband i midjan?? undrar var den kommer ifrån? Tack för ditt svar!
  ???

  • Linda
   mars 5, 2018

   Hej Fia, tack den är från Zara. Köpte den förra veckan i butik. kram

   • Fia
    mars 5, 2018

    Tack!
    Vet du om den finns online? Kan du länka i så fall. Hittar den inte! Vill så gärna ha den! Tack tack❣️❣️

    • Linda
     mars 6, 2018

     Hej Fia, jag kan inte hitta den på hemsidan tyvärr..kan hojta till om jag gör det, kram kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *