EnglishSwedish
23 jan 2017

I’m back!

Hej bloggen och hej vänner efter en lång ledighet! Hoppas ni mår underbart. Jag har faktiskt saknat bloggen och er. Några dagar när det regnande i Thailand så kliade det lite i fingrarna hehe men lovade mig själv att inte skriva utan njuta av ledigheten.

Det har varit tungt att komna tillbaka från ett fantastiskt land som Thailand. Finns så mycket jag vill skriva och berätta om och det kommer jag göra lite pö om pö. I det stora hela har det varit en fantastisk resa och ett land jag definitivt åker tillbaka till.

Två dagar så regnande det i Thailand. Vi trodde att semestern var förstörd. Vi hamnade mitt i monsunregnet. Ena dagen brydde vi oss inte, då var vi på pedikyr och roade oss i stan. Men den andra dagen då åkte jag på feber och halsfluss. Mådde fruktansvärt dåligt pga av regnet och att jag var sjuk. Tänkte har jag åkt hela vägen hit betalat en massa pengar för att vara sjuk och inte se sol? Det regnade så mycket att vi var tvungna att beställa room service. Men den dagen glömde man bort rätt snabbt när vädret vände dagen där på och en läkare kom till hotellet. Hon bekräftade att mina halsmandlar svält upp och blivit väldigt infekterad och gav mig medicin mot feber och halsfluss. Jag vilade mycket vid poolen och på stranden under tiden barnen lekte dom första dagarna. Men ville såklart inte förstöra  semestern så jag badade och njöt så mycket jag bara kunde 🙂

Jag mådde lite dåligt innan vi åkte från Sverige, hade ont i halsen och hade på känn att jag skulle åka på halsfluss. Dum som jag är så kollade jag inte upp det innan vi åkte. Ett annat misstag var att jag inte slutföljde penicillin kuren. Så dagen innan vi ska resa hem åker jag på feber och halsfluss igen. Vad är oddsen liksom?

Vi skulle egentligen landa på torsdag kväll här i Stockholm men fick en extra dag i Thailand på grund av förseningar och det tackar man inte nej till hehe. Vi landade fredag kväll och på lördag morgon åkte jag till närakuten. Fick en ny penicillin kur. Tyvärr blev William dålig i magen och fick feber under lördag natt så vi är hemma och vilar upp oss idag och imorgon.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Har inte haft större matlust senaste dagarna men måste äta lite för att orka.

Vi hörs lite senare ❤️

1 Comment
  • LinizTravel
    januari 24, 2017

    Vilket hotell bodde ni på ? Såg helt fantastiskt ut kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *