EnglishSwedish
14 Jun 2017

insomnia

Hej vänner! Klockan är snart tio och jag har precis kommit ner från duschen för att varva ner en stund innan jag tittar på ett avsnitt av OITNB och lägger mig. Jag var på gymmet med Lorette, vi körde hela kroppen och igår tog vi en powerwalk i 50 minuter. Vi försöker kombinera gymmet med powerwalks, så varannan dag ungefär.

Igår hoppade vi träningen, båda behövde ha en vilodag och jag hade en h*lv*tes natt. Jag kunde inte sova, var vaken hela natten, åkte till jobbet kom hem och la mig redan vid nio. Helt slut som människa. Fattade inte vad som hände med mig, det var läskigt för jag blev aldrig sömnig. Men jag fick sova inatt och jag ska försöka lägga mig tidigt idag med beroende på hur spännande avsnittet är ikväll. Tycker inte att säsong 5 av OITNB varit så spännande, mest seg och lite tråkig faktisk. Tidigare säsonger har varit mycket bättre!

Imorgon är jag ledig från jobbet och Nathalie ska få vara med mig hela dagen. Hon har velat vara ledig och ha en mor-och-dotterdag och det passar utmärkt imorgon för vi är inbjudna på lite skojigheter på morgonen innan vi ska vidare och besöka hennes nya skola 🙂

Trevlig kväll!

Dagens lunch, när solen skiner sätter vi oss på trappan utanför Mall of Scandinavia och njuter. Jag fick köpa med mig MAX idag för att hinna njuta av solen anledningen är min Zara påse i bakgrunden haha 🙂 en söt blus fick följa med hem idag. Men hamburgaren var god, gillar MAX och deras crispy mexican, sååå god!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *