EnglishSwedish
10 sep 2018

inställd resa & fullfart framåt

Jag behöver fler helgdagar för att hinna med känner jag hehe. I fredags hängde jag med mina underbara vänner och våra barn. Lördagen kickades igång med att säga hejdå till C, städa och mysa lite hos mina föräldrar med mina syskon. Kvällen tillbringade vi hemma, när barnen sov kröp jag ner under en filt, tände ett ljus och kollade lite serier sen sov jag med barnen i vår säng. Såååå mysigt!!

I lördags åkte C tidigt hemifrån för att åka till Skottland med sin kusin. Problemet var bara det att deras plan från Oslo vart inställt och dom vart strandade på Oslos flygplats i typ 10 timmar. Så dom checkade in på hotell och flög hem dagen efter. På söndag morgon var han hemma med oss igen men han skulle kommit hem idag. Så himla synd! Men förhoppningsvis tar dom igen resan snart.

Min syster och hennes lilla familj kom på pannkaksfrukost bara sådär spontant och C hann joina oss. Sen åkte vi hela familjen och röstade och åkte in mot närmaste köpcentrum för att handla ballonger, tårta, presenter till Nathalie, inbjudningskort till Williams kompiskalas och inneskor som Nathalie behöver till gympan. Väl hemma blev det lasagne till middag efter barnens önskan. Sen satt vi och följde valet tills ögonen inte orkade mer.

Idag var det fullfart på morgonen, fira Nathalie och göra henne lite extra fin inför dagens skolfotografering och sedan åka till jobbet. Japp fullfart men så är det ibland hehe.

Mys hemma hos mina föräldrar i lördags. Inte alltid dom sitter sådär fint och myser men ibland händer det hehe.röstaÄlskade barn

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *