EnglishSwedish
13 maj 2018

Iskaffe med karamellsmak

Hej vänner!

Idag kommer Nathalie och C hem från Skåne. Det har varit mysigt att få varva ner hemma och få lite egentid med bara William. Men nu har vi saknat dom massor så det ska bli skönt att ha dom hemma igen ?

Nu ligger jag ute på altanen och solar. Jag tänker ligga här hela dagen och njuta. Jag ska bara ta en paus och laga lasagne till middag. Det var länge sen och William har önskat det. Nathalie blir också glad för det är en av hennes favoriträtter.

Nu alla iskaffe-älskare här kommer ett gott och svalkande tips. Jag fick tips av en vän för länge sen att börja dricka ikaffe som är en havredryck från märket Oatly till kaffet och sen dess dricker jag bara mitt kaffe med havremjölk från Oatly. Igår slängde jag ihop en egen iskaffe med en klick kolasås, ni måste testa!

Blanda först kolasåsen med kaffet så att det smälter. Sen har du bara i så mycket ikaffe du önskar och massa is. Så enkelt och gott! Havredrycken har en krämig och god eftersmak.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *