EnglishSwedish
20 Nov 2018

Ivyrevel & black friday deals

Inlägget är i samarbete med Ivyrevel

Blir ni också tokiga av alla Black friday deals? Mailen är överfull varje dag med en massa erbjudande. Och ja tycker att man ska locka med feta rabatter den här veckan inte trams rabatter där man bara erbjuder 10% eller 15%  det ska liksom vara minst 25% på allt så att man som konsument själv får välja vad man vill handla. Jag har passat på att klicka hem några presenter till barnen redan. Det ska ändå handlas och med alla rabatter nu så ska man ändå passa på tycker jag. Man får vara lite smart och planera lite i förväg, vad behöver man, vad ska man köpa för julklappar till alla och sedan passa på när rabttarena kommer höger och vänster. Lätt annars att man sitter där och bara klickar hem massa onödiga saker. Att planera i förväg är bra och smart för plånboken 🙂

Nåja den här veckan kommer jag dela med mig av lite outfits som jag fotat och en fet rabattkod hos Ivyrevel, det vill ni inte missa.

Älsk på dessa tre plagg. Nu vill jag bara bära en massa mysiga, stora och stickade tröjor. Rutig kavaj är jag en riktig sucker för hehe och en svart pälskappa är ett måste.

Hur jag bär dessa tre plagg får ni se under veckan! och i kartongen ligger ett par riktigt läckra skor!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *