EnglishSwedish
01 okt 2009

Jag rekommenderar följande

Vill tipsa er om sminkös, fotograf m.m som jag hade på bröllopet och jag skulle aldrig tipsa er om inte jag var super nöjd. Vet att ni är många som frågat om maten, sminket osv och tänkte hjälpa er på traven. Ett råd är att boka allt i tid.

Mat (libanesiskt) Elias Alekji – 0739807787 Själv föredrar jag hans mat än det som lokalen serverar. Om det var något som uppskattades mest så var det faktiskt maten. Gästerna blir verligen imponerade.
Sminkös – Lena 0707536509
Frisör – Antonio 0762079315
Fotograf – Anto 08-411 68 60 mail fotocity
Bil (Rolls-Royce) – 08-54137279 Boka i god tid då bilarna oftast brukar vara fullbokade.
Favors + näbbkorgar – Lorette 0707760100
Dj – 0704372981
Lokal – Panorama

Min fråga kom inte med, fast du kanske inte vill svara på det? Jag undrade vad ni gjorde med en sån stor tårta iom att ni inte delade ut den på bröllopet. Åt ni av den vid något annat tillfälle/tradition? Vad kostade tårtan?
Kan du inte visa fler bilder på tex detaljer, foton som fotografen tog osv.
Hur många gäster hade ni?
Ni var jättefina, stort lycka till!
Mvh Anna.

Tack så mycket och sen ber jag hemskt mycket om ursäkt för att jag missade din fråga. Själva tårtan är inte äkta, endast de två första våningarna är ätbara resten av tårtan är kartong. På de flesta bröllop idag är det falsk tårta och då har man istället fina desserter. Vi åt av tårtan samma dag som bröllopet men det var endast jag, min man, tärna och bestman. Resten av tårtan tänkte vi ta med oss till dagen efter då vi har som tradition att samlas men i vårt fall glömde vi bort tårtan helt och hållet. Priser gällande bröllopet håller jag utanför bloggen!

Foton som fotografen tog kommer upp på bloggen när bilderna är klara. Har inte tillgång till bilderna än. Men har en annan tjej som var med oss när vi fotade och hon fick riktigt fina bilder. Jag var hos henne idag och fick med mig bilderna men det är något fel så det funkade inte. Håll ut några dagar så ska jag visa fina bilder. Vi hade ca 300 gäster på bröllopet.

Är det något mer du /ni undrar så är det bara att fråga på!

1 Comment
 • Demet
  oktober 2, 2009

  Hej Linda,

  Ditt bröllop verkar ha varit lyckat och du var så fin! Jag hade också en fråga som inte kom med. Jag fråga om dem här "blossen" vem fixade dem? Det är så fint, oftast brukar man ha det på tårtan men ni hade vid sidan om också vilket jag gillade.

  Det där med desserterna var en superidé, ska nog själv ha så.

  Vad gulligt att du svarar på alla frågor, jag håller med dig om det där med priser, det är ganska privat.

  Ha det bäst!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *