EnglishSwedish
25 sep 2013

Jätte tack!

Det har varit jätte mysigt att läsa era fina kommentarer och gratulationer. Det har varit en dag med lite besök och bara en massa mys och vila på patienthotellet. Imorgon får vi åka hem och det ska bli så skönt. Bebis sover och vi ska också släcka lampan nu och sova.

Maken och jag vill bara säga jätte tack för de värmande gratulationerna, ni är helt underbara. Jag lovar att svara på alla era nyfikna frågor så fort jag har lite mer kraft och ork. Nu vill jag mest bara njuta av den här stunden med min familj. Stort tack ännu en gång och god natt fina vänner <3

20130925-222340.jpg

4 Comments
 • rita
  september 26, 2013

  stort grattis vad underbart 😀

 • Maryam
  september 26, 2013

  Grattis för din lilla prins!!! 🙂
  Tänkte bara skriva att vad besviken jag blev att det finns lite orättvisst här på bloggen,märkte att du raderar 3 gången mina kommentar,trots att jag alltid trevligt och så men om du inte gillar inehållet så du tar bort den och trots att jag alltid positiv,jag var först som gratullerade under inlägget där den söta bebis hand,och jag såg min inlägg blev först,men du har tagit bort den nu bara att jag skrev att jag har kännsla att du kollade på könet under graviiditeten och så till folk att ni inte vet könet,så skrev jag att jag gjorde så också med andra barnet,och vad?Bara för et min kommentaren tas bort?Ummm lite orätvisst,blev besviken på det,allt jag skrev var från hjärta med glädje för er,för din fina familj….Puss!

 • Maryam
  september 26, 2013

  Förlåååååååååt Gumman,nu såg jag min komentar under söta bebis småååå hand,det är så många komentarer där i mellan 66 komentar såg min,jag ber om ursäkt!!!!Grattiiiiis igen för den stort glädje,Må Gud ge han det bästa som finns!

 • F
  september 27, 2013

  Men åååå så underbart! Stort Grattis till er lilla prins!! 😀
  vet inte varför men kändes som att jag visste det var en pojke hihi ! Hoppas att du, prinsen och hela familjen mår bra. Gud Välsigna er! <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *