EnglishSwedish
26 Dec 2017

Julen 2017

Hej vänner och god jul på er alla. Hoppas alla ni har haft en fantastisk jul med era nära och kära. Ingenting annat än familjen är viktig dessa dagar och jag är allt tacksam över att kunna fira med både min och makens familj. Är så glad att barnen är omgivna av så mycket kärlek och värme.

Vår julafton börjar med att vi öppnar våra presenter hemma, äter en lätt frukost och gör oss fina för att åka hem till mina föräldrar där vi alla syskon samlas. I år tittade vi på Kalle Anka tillsammans och samtidigt hjälpte vi mamma med maten. Barnen är så ivriga så dom får öppna klapparna efter Kalle Anka. Tomten kom och barnen blev så klart glada förutom Alicia som blev lite rädd, ”bort tomte” skrek hon. Efter första julbordet och mys med min familj åkte vi vidare till min svägerska där vi skulle fira jul med makens familj. Julstämning på hög nivå var det där, vi klev rakt in i värmen och möttes av ett fantastiskt julbord, julmusik och fin stämning. Sen var det partttyyyy hela kvällen. Ännu en jul att minnas tillbaka till.

Igår var vi som vanligt hos svärmor och åt jullunch och sen hälsade vi på makens farbröder innan vi åkte hem och hade en mysig kväll hemma med Lorette och hennes familj. Vi planerade lite inför nyår, drack vin och hade lika trevlig som alltid.

Idag tog jag med mig Nathalie och åkte hem till mina föräldrar. Det blir alltid så mycket mat över efter julen så vi hjälpte till att äta upp resterna hehe men helt ärligt så är det alltid godare att äta dagen efter. Mina syskon var också där och vi busade på ordentligt med lilla A. William och Nathalie behövde en paus från varandra. Helt otroligt hur mycket bråk det är här hemma och det är alltid William som är på Nathalie och retas…så vi tog en välbehövlig paus hehe. Resten av dagen har vi tillbringat hemma, vi har haft folk på besök hela kvällen. Nu ska jag upp och lägga mig, det blir en tidig morgon imorgon. Vi har vaknat tio och elva senaste dagarna så det blir tufft men samtidigt ska det bli skönt att slippa all mat och julgodis hehe. Det har blivit för mycket av det goda, men imorgon då är det rutiner och träning som gäller 🙂

Här kommer lite bilder från julafton, kram och trevlig kväll!

Barnen med sina två kusiner från min sida men snart blir dom tre. Mina systrar och jag med våra döttrar. Under julafton fick vi veta att syrran bär på ännu en liten flicka, så underbart!
Barnen med alla sina kusiner från pappas sida(stor skillnad från min hehe). Alla barnen fick en t-shirt med sitt ”smeknamn” på, så kul idé och som vi skrattade. Fantastiska kusiner ♥

6 Comments
 • Maria
  december 27, 2017

  Vill din syster inte ha fler barn? Hon var väl bra ett barn.

  • Meli
   december 28, 2017

   Varför ställer man ens en sån fråga? Det är väl hennes ensak…

   • Sonja
    december 30, 2017

    Vad har det med dig att göra? Du är väl inte Linda? Hon kan svara själv!

    • Meli
     december 30, 2017

     Dumma frågor får dumma svar! Eftersom där inte finns något svar så förklarar det ju hela saken haha?

 • Marie
  december 27, 2017

  God jul på dig med ☺️
  Linda, vad har du för bredd på ditt Gucci bälte? Är det 3 eller 4 cm?

  • Linda
   december 27, 2017

   Tack Marie, jag har det mellersta bältet som är 4 cm.

   kram fina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *