EnglishSwedish
18 Dec 2018

Julmarknad, ikea, lussebullar & saffranskakor

Hej vänner!

Helgerna svischar förbi allt för fort tycker jag. Jag känner att jag alltid behöver en extra dag för att hinna med allt som ska göras under helgen. Men det är sista arbetsveckan för 2018 och sen tar jag långledigt med familjen. Det ska bli så skönt med slappa och sega morgnar. Vi har inga planer utan kommer ta en dag  i taget och hitta på lite skoj med barnen. Mest kommer vi mysa hemma och umgås med nära och kära hehe, det är vad jag önskar iallafall 🙂

Tänk att det snart är julafton igen, barnen bara längtar efter att få öppna sina julklappar. Nathalie har dock inte önskat sig så mycket i år förutom typ Lego Friends, Lol surprise och nya böcker som vi kan läsa vilket hon också fått. William har bara önskat sig Paw Patrol båten, rescue racers och verktygsbälte vilket vi köpt till honom. Alla som frågar vad han önskar sig så svarar han Paw Patrol ooh verktygsbälte hehe och det är så gulligt för han har sett sin pappa med alla verktyg och vill ha likadant. Lego har han också önskat sig men i samarbete med Lego så fick han Lego godståg med bluetooth kontroll så att han kan styra tåget själv och det gick hem kan jag säga. Bygget tar upp typ halva vardagsrummet hehe men vad gör det när han är så glad och leker med den hela tiden.

I lördags mötte vi upp syrran och hennes familj i Barkarbystaden. Det var julmarknad och lite aktiviteter där. Barnen kunde rida på hästar och Alicia älskar hästar och var så glad när hon äntligen fick rida. Det var svinkallt i lördags så vi dröjde inte alls länge där. Lite glögg att värma sig med i kylan Älskade barn  Vi åkte sedan vidare till Ikea, behövde handla lite grejer så vi passade på att äta lunch där också. Efter Ikea besöker åkte vi hem, jag somnade på soffan en stund men vaknade sedan hur pigg som helst. Jag bakade lussebullar som är ett måste varje år och saffranskakor som var super goda. Enkla att göra dessutom. Ska göra en till sats av lussebullar och saffranskakor under veckan till vårt lilla julbord på julafton.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *