EnglishSwedish
23 Dec 2017

Julmys, julbak & uppesittarkväll

Godkväll vänner! Barnen är så lyriska och läääängtar precis som många andra till imorgon, dom vill bara slita upp alla paket?

Jag har hunnit baka lussebullar och den här satsen blev den godaste för i år. Jag har bakat lussebullar tre gånger och dom har tagit slut lika fort varje gång hehe. Nathalie har hjälp mig och vi hade en dag hemma för oss hemma själva. Myst på soffan med varmchoklad och fast än jag varit helt slut i kroppen så passade jag på att rensa i barnens garderober, städa huset och tog fram alla julkläder inför imorgon.

Skönt att ha allt klart och bara ta det lugnt imorgon och njuta av morgonen. Nu tittar vi på uppesittarkväll och spelar Bingolotto?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *