EnglishSwedish
10 jun 2017

Kalas & matchande barn 

Hej vänner! Dagen började med att Nathalie skulle på kalas och fira sina tre kompisar som firade sig tillsammans. Jag och William släppte av Nathalie sen gick vi hem igen. Jag passade på att träna och ta en dusch. Sen hämtade vi Nathalie och åkte till mina föräldrar. Jag ligger på soffan och tar det lugnt och barnen leker med Alicia. Skönt med en slapp och rätt så oplanerad helg om man jämför med helgerna innan. Det har varit så mycket sistone så idag är skönt att bara vara, ofixad och i slappa kläder 🙂

Kvällen kommer spenderas hemma på soffan framför Orange is the New black 😁 säsong 5 kom ut igår på Netflix och jag hann se två avsnitt.

Mina älskade små, matchar i kläder från Zara idag ❤️💙älskar hennes outfit 😁

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *