EnglishSwedish
05 jul 2018

Klänningar, spruta & Ikea

Hej vänner!

Vi har bröllop snart. Ett nära bröllop då min svägerskas dotter gifter sig. Jag var igår iväg och testade lite klänningar på egen hand. Hittade en jag föll för men inte bestämt mig helt hundra. Vill kolla lite till.

Sen mötte jag upp resten av familjen och vi vaccinerade oss mot TBE. Vi ska ut till skärgården nästa vecka och egentligen ska man vaccinera sig i god tid men man har ändå ett visst skydd efter första sprutan. Nästa månad tar vi nästa. Vaccinationsbussen stod utanför Ikea så vi passade på att äta middag där. På kvällen kom brorsan och min svägerskas dotter över. Vi rökte vattenpipa och softade.

Jag har inte haft mycket ork på sistone. Jag har varit extremt trött och på morgnarna speciellt. Jag är en morgonpigg person annars och har typ världens energi på morgonen. För någon vecka sedan bestämde jag mig för att kolla mina värden och häromdagen fick jag provsvaren. Mina järnvärden är extremt låga än normalt. Så jag har fått tabletter för det nu. Inte konstigt att jag varit så trött. Igår när vi var på Ikea så kändes det som att jag skulle svimma. Går liksom inte att förklara, det är som att jag är med men inte närvarande många gånger. Får hoppas att det vänder med tabletterna.

Dagens roliga är att jag införskaffat nytt porslin och C bygger ihop blomlådor till mig av plankor som blev över från ett byggjobb ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *