EnglishSwedish
09 feb 2018

KNYTKALAS & DUBBELRABATT

Hej vänner, hoppas ni mår fint och ser fram emot helgen.

Samarbetet med Smakbox fortsätter och bara för att det är fredag tänker jag att vi drar igång en tävling tillsammans med Smakbox. Första boxen för i år och temat är knytkalas.

”För alla som gillar mat är ofta köket och måltiden hjärtat i gemenskapen. Med denna box vill Smakbox
göra det enkelt att bjuda in vänner, umgås kring bordet och hjälpas åt med maten – bjud in till
knytkalas! Många av produkterna i boxen passar perfekt som plockmat eller att ta med”

Vill du vinna en box så lämna gärna en kommentar om varför just du ska vinna! Tävlingen avslutas på måndag kväll.

Vill du inte tävla eller kanske ge bort en Smakbox i present till någon så kan ni använda rabattkoden LINDA som ger dubbelrabatt, dvs 30% i rabatt. Vanligtvis ligger rabatten på 15% så passa på om du varit intresserad men inte gått till skott med att beställa tidigare.

Smakbox KNYTKALAS innehåller 15 produkter till ett värde av 401 kr. Du som är mer intresserad av Smakbox Balans får 16 produkter till ett värde av 469 kr. Vår kundtidning med hela 28 sidor recept och matglädje följer med boxen! Klicka HÄR för att komma till Smakbox

Inlägget är i samarbete med Smakbox

4 Comments
 • Laven
  februari 9, 2018

  Jag vill gärna vinna för att jag alltid älskat att laga mat och testa nytt, men efter ett väldigt tufft år med hälsoproblem för min bebis så har jag tappat all fantasti och motivation. Detta kanske kan tända upp gnistan på nytt!

  /Laven

 • Magdalena
  februari 10, 2018

  Hej Linda! Jag älskar din blogg!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna boxen och njuta av ett knytkalas tillsammans med mina föräldrar och min lilla familj med man och två söner innan vi reser tillspanien! Skulle vilja få den där sista kvalitets tiden tillsammans med mina föräldrar ,syskon och egna familj innan vi flyttar till Spanien nu i slutet av februari , de kommer dröja ett par månader innan jag får träffa mina föräldrar igen. Och jag vill ge barnen detta, en sista måltid med god mat ,dryck och gott sällskap innan vi flyttar! Vi behöver detta det skulle göra både oss och barnen så mycket gott och vi skulle få leva på denna dag ett bra tag framöver. Hopps så innerligt på vinst! Skulle bli så glad om jag får dela detta med min familj innan vi flyttar för bara gud vet hur lång tid det kan ta innan vi får träffas igen.

 • T
  februari 11, 2018

  Åh älskar plockmat! eftersom vi har en stor släkt blir det ofta besök hos oss och då passar plockmat jättebra att bjuda på!

 • lollita
  februari 12, 2018

  Tack Linda för all insp och för denna tävling. Det finns bara en anledning till att vilja vinna denna boxen. Länge har jag mött motgångar och sista tiden har vissa relationer stärkts som jag längtat efter. Med denna box vill jag gärna bjuda in dessa personer som står mig varmt om hjärtat och tillsammans med dessa människor få avnjuta boxens innehåll. Det hade betytt så otroligt mycket.

  Tack!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *