EnglishSwedish
29 sep 2018

Kompiskalas för min 5-åring

Hej på er denna lördag vänner!

Jag ligger på soffan och vilar lite innan jag blir upphämtad. Vi har kusinkväll (bara tjejer) hemma hos min kusin i Södertälje. Det ska bli så mysigt ? Jag röstade för en hemmakväll istället för middag ute. Vill bara dra på mig myskläder och mysa hemma istället.

Idag hade William sitt efterlängtade kompiskalas. Vi skulle egentligen vara hemma men igår tänkte jag att det nog vore smartast att ha kalaset i lokalen. Jag menar 11 busiga och vilda grabbar haha. Lokalen bredvid vårt hus var ledigt så vi hade kalaset där och barnen kunde kaosa bäst dom ville. Det blev fika, korv med bröd och sen var barnen ute på gården och lekte. Dom fick såpbubblor som dom blåste ute (går alltid hem) brottades och jagade varandra ? killar alltså haha. Sen lekte vi lite lekar (hela havet stormar och dansstopp. Kalaset avslutades med att alla fick rita en blixten teckning. Blev ett lyckat och vilt kalas.

Det var sista kalaset den här månaden och jag kan pusta ut lite. Vilken fullspäckad månad det har varit ?

min fina och glada pojke

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *