EnglishSwedish
07 sep 2018

Konferens på Rhodos dag 1

Hej vänner!

Förlåt för min frånvaro men jag har varit lite upptagen med vår konferens och försökt vila upp mig så mycket jag kunnat efter makens stora fest. Klockan ringde 03.00 tisdag natt och det var bara att kliva upp efter 4 timmars sömn och möta upp min kollega. Därifrån tog vi oss till Arlanda för att åka med jobbet till Rhodos där den stora konferensen skulle äga rum. Det har varit fantastiska dagar på Rhodos, kort visit men man hinner med mer än vad man tror på så kort tid. Vi hade ett schema att följa men hade ändå rätt så mycket fritid också.

Det chartrades ett plan och hela företaget delas in i 4 grupper då hela företaget inte kan åka samtidigt, någon måste hålla ställningarna på kontoret hehe. Jag åkte med första gruppen på ca 187 personer och när vi landade möttes vi av strålande sol. Bussarna var redo att köra oss till Sheraton där vi blev tilldelade lemonad, namn badges och rum. Sen åt vi en super god lunch, tog ett glas vin och rörde oss sedan ner till stranden innan konferensen drog igång 18.30-20.00. Efter konferensen var det bbq middag vid poolområdet.

Framme och redo att åka mot hotellet Fantastisk ustikt från hotellet och från rummetMysiga rum och riktigt sköna sängarlunch vid poolen innan ett dopp i havet Glad över att få ta sig ett dopp Så fin strand även om det är jobbigt med stenstrand och jag föredrar sand 🙂En god mango drinkEfter lite strandhäng var det dags att göra sig redo för kvällens konferens Därefter kom min bror och kusin förbi som bodde bara 10 minuter bort. Jag hoppade på bussen dom satt på och åkte in till Rhodos gamla stad. Våra grannar som är från Rhodos rekommendera restaurang Mama Sofia i Rhodos gamla stan. Dom bad mig hälsa till ägaren från dom och han var så varm och go. Han bjöd oss på vin, shots och fantastisk mat. Vi bokstavligen rullade därifrån hehe. Stämningen var på topp, det spelade musik och det skålades. Vid ett ögonblick sjöng dom för en gäst som hade varit där varje år i 40 år. Wow!!Kusin, lillebror och jag 🙂 Lite förätter Det ser mindre ut än vad det är. Korvar, lammkött, biff, kyckling, så goda potatis och tsatsiki. Inte mycket kvar haha, vi var så hungriga!lakritsshots efter maten fick vi också, så god! Jag har aldrig varit i Rhodos tidigare och det var så mysigt att promenera runt i deras gamla stan. Mysiga små butiker överallt och det var skönt att dom flesta turisterna hade åkt hem hehe. Efteråt gick vi till Macao och tog oss en drink. Jätte goda drinkar! Klockan tolv var det dags att ta bussen med grabbarna och åka tillbaka till hotellet för lite sömn innan det var dags för dag 2.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *