EnglishSwedish
09 maj 2018

Konferens på Sandhamn Seglarhotellet

Hej vänner!

Ännu en kortvecka, idag har vi halvdag på jobbet, vi har alltid halvdag dagen innan röddag och sen är jag ledig några dagar. C åker till Skåne med Nathalie imorgon så det ska bli superskönt att bara få vara hemma några dagar, koppla av och ta dagarna som dom kommer med William. Känner att jag behöver några dagar, där allt inte alltid ska vara så hektiskt och stressigt. Nathalie ser fram emot lite egentid med sin pappa hos faster i Skåne och jag ser fram emot att vara med min lilla pojke.

Jag fick en inbjudan till Mulle Meck parken på lördag och det är Järvastad som bjuder in. I samband med att parken fyller 10 år anordnar Järvastaden ett stort tårtkalas öppet för alla så om ni har barn som älskar Mulle Meck och har lite ledigt på lördag så kom förbi ni också. Jag tänkte ta en sväng dit med William, mina syskon och deras barn. Blir en skojig förmiddag. Under dagen går det bland annat att få ballongfigurer och ansiktsmålning, hälsa på Mulle Meck som är där på besök och få sin favoritbok signerad av författaren Georg Johansson och illustratören Jens Ahlbom.

Idag ska jag hämta barnen tidigt och ligga ute i solen hela dagen, kanske laga lite mat om barnen har tur ?

I fredags som sagt var vi på konferens med jobbet på Sandhamn. Jag minns att varit där engång tidigare under mina skolår men kommer inte ihåg mer än så haha. Vi tog båten från Strandvägen och hela vägen till Sandhamn, båtturen tar ca 2 timmar. Men det är inga tråkiga timmar, utan det är så vackert ute på skärgården så man njuter av att bara vara. Vi bodde på SeglarhotelletVi bjöds på en god lunch. Brödet på tallriken kan vara det godaste brödet jag ätit. Ett frukt och nötbröd, så gott att jag längtade till frukost redan där och då och hoppades på att det skulle finnas på brödbordet!  Efter konferensen fick vi fria timmar. En del gick på spa men själv ville jag bara promenera runt ön så jag och en kollega promenerade runt och beundrade alla små söta och vackra hus. Sen satte vi oss en stund på Dykarbaren och tog ett glas. Ett härligt ögonblick där vi bara satt och pratade om allt mellan himmel och jord inann vi skulle tillbaka till rummet och göra oss i ordning för kvällen. Redo för middag och lite partaj på hotelletLax till förrättOch en överfylld tallrik till middag med kött, potatis och rotfruktsgratäng med curry. Måste säga att maten på hotellet var riktigt riktigt bra.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *