EnglishSwedish
18 jun 2018

Kort arbetsvecka, & tips på god sallad

Hej vänner!

Hoppas ni haft en bra helg. Vi har inte gjort något särskilt faktiskt, hängt hemma, hos min syster och mina föräldrar hela dagen igår tills barnen fick världens utbrott och vi åkte hem. Kvällarna tillbringar jag och C framför tvn och VM. Ser fram emot kvällarna faktiskt det är så mysigt. Och igår var det extra mysigt när regnet öste ner 🙂

Arbetsveckan blir kort inga större planer förutom att vi nu planerat vad vi ska göra på midsommar. Vi packar väskorna och åker till Skåne till min svägerska. Älskar att vara där så det ska bli mysigt faktiskt att fira midsommar där igen. Vad gör ni till midsommar? Berätta gärna.

Vi grillade lätt i fredags och i lördags. Slängde ihop ännu en god sallad som jag inte glömde att ta kort på för jag vet att ni vill ha recept och tips på somriga och goda sallader. Den här salladen passar utmärkt till grill. Grillad paprika, fetaost, blandsallad, saltgurka och pinjenötter. Nu hade jag inga pinjenötter men jag hade i solroskärnor och det funkade lika bra. Lite olja, citron, chilli, och salladskrydda så blir det gott att servera som tillbehör till köttet.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *