EnglishSwedish
10 apr 2017

kort arbetsvecka

Hej fina vänner! Visst var det fantastiskt att se att så många människor var på kärleksmanifestationen i söndags? Jag kan dock fortfarande inte sluta tänka på dom som miste sitt liv och bilden av lilla Ebba som etsat sig fast på hornhinnan. Blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på att hon strax därefter skulle möta upp sin mamma och sen det som hände i Egypten igår. Såg ett klipp och blev så illa till mods. Sjukt att detta faktiskt är vardag för andra, så ska det inte vara det är helt sinnessjukt. Vi måste vara stark tillsammans och fortsätta sprida kärlek och inte låta sig blir skrämd av dessa galenskaper som sker.

I lördags spenderade vi hela dagen hemma, inget jag hellre ville göra än att bara umgås med familjen. Mina föräldrar, morbror, syrran och hennes lilla familj kom över. Mamma hade bakat Williams favorit kakor och snäll som hon är kom hon enbart för att han skulle få dom hehe. Vi spenderade hela dagen hos oss, vi körde på hämtmat och bara slappade framför nyheterna.

Den här veckan händer det inte så mycket. Kort arbetsvecka vilket är skönt men däremot har vi så himla mycket att göra med tanke på att vi inte var på jobbet i fredags. Träning och så är det påsk. Blir nog att spendera hela helgen med nära och kära 🙂

Lilla A och jag

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *