EnglishSwedish
06 Nov 2015

Kundkväll hos Royalhome.nu

Kommer ni ihåg att jag tipsade om royalhome.nu  när jag beställde hem två fina glaskuopoler med tappkran till barnens födelsedag. På deras intsagram har dom nu lagt ut en massa exklusiva och fina juldekorationer och julpynt. Jag har länge letat efter fina glittrande renar att ha på min spis hemma och blev så glad när jag såg att dom hade i både guld och silver. Tog några bilder från deras konto för att visa er 🙂 Jag längtar efter att på julpynta och göra det extra mysig hemma under vintern.

Om ni inte har något att göra på söndag 8/11 mellan 17-20 så kan jag tipsa om att dom har kundkväll och dom kommer även ha bra rabatt på all julpynt. Jag hade velat gå själv men kommer sitta på tåget hem från Malmö. Tar ni er dig så är adressen RoyalHome, Nygatan 16A i Södertälje

IMG_8249.PNG

IMG_8248.PNG

IMG_8250.PNG

IMG_8251.PNG

IMG_8252.PNG

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *