EnglishSwedish
30 sep 2018

Kusinkväll & börjat träna

Vår kusinkväll var lite crazy som alltid. Vi hade bestämt för en (asha kväll) det innebär typ att det man äter till frukost äter man på kvällen med te, lite stekt ägg osv. Vi åt ofta det när jag bodde hos mina föräldrar. Varje gång vi ses så planerar vi roliga saker. När vi var på i Gålö i sommars pratade vi om att resa men det lockade inte så mycket nu till hösten istället var vi sugna på spa, relax och avkoppling. Hur det blir med resan kommer längre fram, vi verkar ha kommit fram till en destination iallafall hehe det är alltid något ?

Idag har jag varit hemma hela dagen. Så himla härligt och avkopplande. Nathalie var på kalas hos en klasskompis och sedan åkte hon iväg med sin pappa hem till makens farbror. Jag och William myste hemma. Han hade grannbarn över en stund också som han lekte med. Det så kallt ute så man knappt vill ut. Jag älskar att vara hemma, dock känns det som att helgerna alltid är så fullspäckad att man aldrig riktigt hinner bara ta det lugnt när man är ledig.

Något bra som hände den här veckan var att jag kom jag igång med träningen. Jag kör lätt hemma med min crosstrainer när barnen lagt sig och kollar på min serie samtidig. Fyra gånger har jag tränat och jag avslutade söndagen med ett pass. Tog en dusch och slängde mig på soffan. Jag ska snart krypa ner i en nybäddad säng, finns inget bättre men först ska jag kolla på min serie innan jag lägger mig ? Vi hörs imorgon, min dag startar hos tandläkaren ?

Till middag idag slängde jag ihop en sallad med fetaost, tomater, rödlök och oliver. Köpte salladskrydda från Rhodos som jag kryddade salladen med, så gott.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *