EnglishSwedish
18 sep 2009

Kvar att tänka på

Det här fotot hade vi på våra inbjudningskort, jag kör på samma bild när det gäller vår gästbok. Det blir väl fint? Jag kan inte ändra mig för nu är den beställd. Men jag är nöjd, nu behövs det bara en lite finare penna sen är nog allt klart.

Jag har nog inget kvar att fixa, det enda som måste göras är att bekräfta antal platser till restaurangen, kolla upp med chauffören om tiden, prata med sångaren och sen borde allt vara klart om inte jag har fel?

Jo visst är det saker kvar men det gäller mig själv, hela nästa vecka är fullbokad. Vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer springa den veckan. Men så är det inför bröllopet.

3 Comments
 • Maria
  september 18, 2009

  Hej Linda! Första gången jag kommenterar i din blogg… Jag har följt dig i runt en månads tid, här via bloggen alltså, och jag tycker att det är hur spännande som helst att läsa igenom din bröllops-blogg och läsa nya inlägg inför det stundande bröllopet. Jag tänkte inte säga särskilt mycket mer än ett stort grattis & lycka till inför nästa lördag. Jag håller tummarna för er!

  Din blogg är verkligen klockren, och den passar in extra lägligt för mig eftersom jag snart kommer att befinna mig i detta virrvarr. "Det första kaffet" äger rum nästa lördag (samma dag som ert bröllop), och vi är supernervösa men samtidigt jätteglada över att vår gemensamma dröm blir verklighet.

  Tänkte passa på att fråga dig om tips (både för "bruden" & "brudens familj") inför "första kaffet" och inför dessa tillfällen då familjerna ses, och även inför "trolovningen". Vad bör man tänka på, vad är det för "regler" som gäller och vad får man absolut inte missa, osv?

  Jag är helsyrian, men vi har ändå inte så stor koll eftersom jag är den första från familjen som "ska gifta mig", så det känns som att man måste uppdatera sig lite i jämförelse med när ens föräldrar gifte sig för sisådär trettio år sedan…

  Tack på förhand & återigen verkligen grattis till er turturduvor! Kram / Maria

  ps. Har du koll på om det finns liknande bloggar som din, med syrianska tjejer som man kan följa till altaret?

 • Simona
  september 19, 2009

  Hej Linda, ville bara säga att du är sjukt vacker! Hoppas du får en underbar dag på ditt bröllop. kram 🙂

 • Linda
  september 19, 2009

  Tusen tack Simona för dina fina ord!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *