EnglishSwedish
23 mar 2016

Laddar med Clean Drink

God morgon, hoppas ni mår bra ♥

Jag sitter och laddar med havregrynsgröt och en clean drink inför träningen idag. Är lite trött i kroppen men vet att efter en Clean drink så är kroppen pigg och full av energi. Idag kör vi med hantlar och jag känner att jag behöver börja ta tyngre vikter med mig. Imorgon ska jag ta mig till gymmet och köra styrketräning, behöver pressa kroppen med tyngre vikter och känna att kroppen blir starkare.

Nu har jag snart kört 12 veckor bootcamp med Wahlkvist och jag kommer troligtvis fortsätta och anmäla mig till nästa bootcamp också. Vi är snart inne i April och träningen har fungerat bra dessa fyra månader och det är tack vare Wahlkvist som jag orkat hålla igång såhär länge och jag kommer inte sluta här. Mitt mål är att det ska bli en livsstil, även om det så bara blir två gånger i veckan.

En vinnare är dragen gällande påskägget och har fått ett mail, så kika gärna i inkorgen och återkom snarast så att ATG kan skicka ut ert påskägg innan ledigheten. Ha en fin dag och kram på er ♥

IMG_6140

IMG_6137

2 Comments
 • Diana
  mars 23, 2016

  Jag har inte riktigt känt någon effekt av den Clean drink men ska ge det en andra chans idag till träningen. Skulle vara nice om man kände lite extra ork. Och håller med, idag lägger jag också på extra vikter, behöver dra i nästa växel känner jag.

  Kör du med pt?

  Ha en härlig dag fina.

  • Linda
   mars 25, 2016

   Har du inte? Jag får sån energi och blir pigg som bara den 🙂 en drink innan varje träning 🙂 bootcamp med Wahlqvist är gruppträning med en instruktör blir mer eller mindre som en pt 🙂 kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *