EnglishSwedish
04 Dec 2013

Läggs på is ett tag..

Jag har länge funderat och diskuterat med mina närmaste och till slut kom jag fram till ett beslut, ett beslut jag kanske kommer få ångra men i dagsläget känns det rätt. Min webbshop kommer jag att lägga på is ett tag och det finns egentligen bara en anledning. Jag kommer inte lägga ner den för gott utan jag kommer starta upp den igen när det är dags för mig att börja jobba igen. Det är verkligen jätte svårt att skriva det här och jag känner en klump i halsen och hur ögonen fylls med tårar. Jag har alltid drömt om att få driva en egen webbshop och jag är så otroligt glad att min man stöttade mig och gick med på att förverkliga min dröm.

Jag startade företaget för 1½ år sedan och då började den fantastiska resan med en resa till Danmark tillsammans med min syster. På Bella Center började allt, det var dags att kavla upp ärmarna, skapa kontakter och spåna på olika märken och kläder. Jag har träffat fantastiska människor under dom här åren och det har varit riktigt givande och lärorikt. Att driva en webbshop är det roligaste jobbet jag haft. Alla mina närmaste har försökt övertala mig att driva webbshopen vidare men jag har tagit det här beslutet med hänsyn till min familj. Jag kommer ihåg att jag sa att den dagen jobbet går ut över min familj så kommer jag stänga ner. Och idag jobbar jag knappt med webbshopen och det är ändå roligt att se att beställningar strömmar in. Det finns en marknad ute på nätet och e-handeln ökar markant. För varje månad som gått så har försäljningen bara ökat och ökat. Alla inköp som skulle göras till våren/sommaren 2014 fick jag avboka (dom görs under juli-okt i år) och med en liten bebis samt Nathalie så hade det inte funkat, det skulle innebära mycket stress och det är inte värt tycker jag utan istället valde jag den här vägen. Jag är också glad över att kunderna som handlat varit nöjda och alltid kommit tillbaka för att handla.

När det var dags att lansera i februari så fick jag reda på att jag var gravid bara några veckor innan. Det tog hårt på mig för jag visste redan då att det skulle bli tufft för mig. Graviditeten var inte planerad. Tiden räckte inte till och jag mådde dåligt i början av min graviditet vilket gjorde att jag inte orkade jobba som jag hade planerat. Jag har fått lite hjälp men jag känner att jag behöver en paus. Det har varit mycket sen William föddes och jag vill inget annat än att vara en bra mamma och fru utan att behöva tänka på annat. Därför har jag tagit det här beslutet. Men som sagt den läggs bara på is..Jag har inte bestämt när jag kommer stänga ner den men inom två månader är det tänkt. Sen ska jag bara fokusera på mig och min familj och njuta av det.

Nu till det roliga av allt. Från och med idag finns allt i shoppen från 40-70%. Och det kan vara ett bra tillfälle att handla julklappar. Ni har öppet köp t.o.m 6 januari 🙂 Har ni några frågor så besvaras dom enbart om ni mailar till info@childrenscloset.se

För att handla, klicka HÄR

I köpehamn på väg mot Bella Center och mot ett nytt äventyr

10 Comments
 • idasmirakel
  december 4, 2013

  Du gör säkert ett bra val just nu och tänk va roligt det kommer vara sen när du ska öppna upp den igen.
  Kram på dig! 🙂

 • Daniella
  december 4, 2013

  Håller med ovan 🙂

 • demet
  december 5, 2013

  Familjen kommer alltid först. Du ska vara stolt över det du skapat! Med ett barn tycker jag det är svårt att få ihop vardagen tänk att du hinner med så mycket med två barn.

  Nu har jag gått in och fyndat lite =). Kram

 • mellose
  december 5, 2013

  Du gör ett rätt val hjärtat! När du kommer tillbaka starkare än någonsin så kommer allt att gå ännu bättre. Fokusera på familjen! Jag vet exakt hur du känner dig <3
  Många kramar

  ps. nu måste jag också passa på handla haha

 • Marija Mandas
  december 5, 2013

  Kära Linda
  Kärlek och respekt till dig som sätter familjen i första hand. Fantastiskt!

  Kramar från Mandasfamiljen!

 • Nada
  december 5, 2013

  Jag skulle också gjort som dig, familjen kommer i första hand. Du kommer inte att ångra dig, och njut av den här tiden med dina barn, tiden går fort!

 • Sara
  december 5, 2013

  Tycker oxå du gör helt rätt , barnen är bara små en gång och tiden flyger iväg, vi hinner jobba längre fram;) pengar kommer och går men familjen är viktigast

 • en nyfiken kvinna
  december 5, 2013

  Jag håller med ovanstående, men främst det Sara skriver. Pengar kommer och går men tid är något vi inte får mer av. Jag hade förmodligen gjort likadant om jag vore i din sits. Nu har inte jag barn men när vår bebis kommer till världen (snart) kommer bebis komma i första hand och jag kommer ta vara på varenda minut. Så länge man har tak över huvudet, mat på bordet, kläder på kroppen, värnar om hälsan och har en familj finns det inget annat som förtjänar att uppta ens tid och energi.

  Kram och pussar på dina söta små gullungar

 • T
  december 5, 2013

  Helt rätt Linda! Du kommer komma tillbaka ännu mer stark och pigg på att jobba med webshopen! Var stolt över det du skapat!

 • Veronica
  december 10, 2013

  Helt rätt att du följer ditt hjärta. Tiden med barnen är det viktigaste. Kom igen när du har energin och lusten till det =). Ska genast in och spana in om du har något trevligt kvar på rean :-p

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *