EnglishSwedish
10 jan 2018

längtan & Big little lies

Hej vänner!

Hoppas allt är fint med er. Jag började känna mig dålig i söndags igen men valde att åka till jobbet på måndag ändå. Men efter lunch hade jag inte orken att vara kvar så jag åkte hem och har varit hemma sen dess. Min kropp skriker efter semester och både jag och barnen räknar ner dagarna varje dag. Jag älskar mitt jobb, min vardag och är tacksam för allt jag har omkring mig men jag behöver en paus. Jag längtar efter att få ta dom där stegen mot stranden, möta havet, smeka sanden, se barnen bygga sandslott och få höra vågorna slå mot strandkanten. Snart så, är vi där och laddar batterierna och skapar fler minnen.

Igår började jag kolla på serien Big Little Lies. Jag har inte hört sådär jätte mycket om serien men efter att både Nicole Kidman och Alexander Skarsgård fick en Golden Globe var växte intresset. Jag har hellre aldrig varit ett stort fan av Nicole Kidman men efter att ha sett Big Little Lies kan jag inget annat än älska henne. Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Shailene Woodley spelar huvudrollerna i Big Little Lies som är en historia om tre mödrar från norra Kalifornien vars till synes perfekta liv halkar in på fel spår, och allt slutar med mord. Alexander spelar hustrumisshandlare. Serien väcker så mycket känslor inom en, min största tanke var tänk om någon i min närhet lever ett sånt perfekt liv utåt men inte hemma mellan fyra väggar. Man ska aldrig blunda för sånt, misstänker man något så ska man hellre fråga en gång för mycket. Det finaste vi kan ge varandra det är stöd och kärlek i alla lägen.

Jag fick så många frågor på instagram igår om serien och säsong 1 finns att se på HBO. Jag såg sista avsnittet idag och jag bara grät. Ni måste se den!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *