EnglishSwedish
29 Dec 2017

Lego Friends & bilbanor

Hej vänner!

Hur mår ni? Vad hittar ni på för kul under mellandagarna, kanske passat på att shoppa lite nytt nu när rean är igång? Jag har verkligen gjort bra kap åt barnen, skor, jackor och kappor från Zara. Älskar Zara, hittar alltid snygga plagg både till mig och barnen 🙂

Jag har jobbat under mellandagarna, riktigt härligt faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Kontoret är tomt på folk och det är så lugnt och skönt här. Sen tycker jag det är skönt att slippa gå runt hemma och trycka i sig godis och annat osunt hehe. Barnen har varit hemma med C och haft det mysigt. Ni som följt oss länge vet att våra grannar flyttade till Ekerö, Williams bästa kompis på förskolan och systern gick med Nathalie. Än idag slutar grabbarna inte prata om varandra och eloge till oss föräldrar som faktiskt hållit kontakten och gjort vårt bästa för att hitta dagar som passar så att barnen kan ses och leka. Igår när jag var på jobbet var pappan med barnen hemma hos oss. C lagade pizza till lunch och fixade med fika. Det var en riktigt glad kille som sprang till mig när jag kom hem från jobbet och skulle berätta om att hans bästa kompis var hemma hos oss. Underbart att se 😀

På kvällarna har vi bara tagit det lugnt, byggt två lego friends och bilbanor. Barnen vill bara vara hemma och leka med sina nya leksaker. Jag älskar att sitta och bygga lego friends med Nathalie. Hon har fått två stycken i julklapp och det är allt hon önskar sig när hon fyller år och i julklapp. Vi satt länge och byggde hela. Det roliga är att jag sa till Nathalie att vi bara skulle öppna två påsar och spara resten till dagen efter men det slutade med att jag inte kunde låta bli och byggde hela med henne hehe.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *