EnglishSwedish
29 Mar 2017

Lekland & operation

Usch vilket tråkigt väder vi haft idag men snart vänder det förhoppningsvis igen. Idag var jag hemma, barnen är friska men behövde en extra dag hemma för att försäkra oss om att dom är helt friska och krya. Dom har varit extra pigga och C skulle göra en liten näsoperation idag. Ingen skönhetsoperation utan näsväggen som skulle tas bort och kunde inte ta hand om barnen idag. Så vi åkte och släppte av C i skärholmen centrum och barnen fick välja vad vi skulle göra under tiden. ”Andys lekland skrek båda” haha. Det passade perfekt då det fanns ett lekland i centrum. Vi hänger aldrig på den sidan av stan men träffade på världens gulligast bloggläsare vid kassan till Andys. Så himla trevligt att få prata lite när barnen lekte. Tänk så många fantastiska människor jag mött tack vare bloggen. Stort tack för allt idag och det fina bemötandet.

Lite beskviken dock på själva leklandet där, litet och inte alls så fräscht som typ Bromma och Barkarby. Det är mer kul för mindre barn. Men barnen åt lunch där och lekte av sig några timmar tills C ringde och vi kunde åka hem igen 🙂

Skepp o hojDet fanns en familj på leklandet med tre barn, Nathalie ville bara vara med dom ”mina nya kusiner sa hon” haha hon tror att alla är hennes kusiner. Dom hade två tvillingar i Alicias ålder och Nathalie älskar att leka med små barn så där satt hon och gullade med barnen.

En liten kaffepaus fick man under tiden barnen lekte tillsammansmina glada små hjärtan

2 Comments
 • Demet
  mars 30, 2017

  Du var i mina Hoods :).

  • Linda
   mars 30, 2017

   Demet haha jaa händer typ aldrig 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *