EnglishSwedish
05 jun 2015

Lessnat på folk!

Det finns en orsak till att relationer försämras, dom jag verkligen älskar och vet vill mig väl kämpar jag för att hålla kontakten med men sen finns det människor som vill ”låtsas” att vi har en god relation och försöker ”tvinga” till mig till en relation när den ändå bara är falsk. Jag vet att min blogg har skapat mycket hat och det har fått relationer att försämras men folk har istället valt att ”hitta” på saker om mig för att inte låta dum och våga säga att det faktiskt handlar om AVUNDSJUKA. Skitsnack kommer alltid fram och den senaste veckan har jag satt ihop den sista pusselbiten till orsaken. Annars går man inte in på min blogg, läser den tio gånger om dagen och kopierar allt jag gör. Jag skapade den här bloggen för att inspirera er, dela med mig av allt det roliga jag gör, allt jag bakar och lagar, mina inredningstips och inredningen jag har i hemmet, resor och allt kring min vardag men ibland rinner det över bägaren när folk där ute bara försöker förstöra för mig och faktiskt gör det medvetet. Jag vågar knappt längre göra vissa blogginlägg på pga det. När folk dessutom börjar använda min ord och meningar så är det bara väldigt creepy. Jag har verkligen lessnat på folk och deras falska beteende. Varför är det så svårt att bara vara sig själv, varför kan folk inte bara sluta förstöra för andra, varför vill folk inte att andra ska må bra, varför kan folk inte vara glada när det går bra för en istället för att låtsas som att dom inte ser eller hör något??

7091078cba8b3ba4f4f61f494eb4a015

6 Comments
 • Hanan
  juni 5, 2015

  Styrkekramar, tycker du är inspirerande, får intrycket att du är jordnära och gullig! Vad det här än beror på, så låt aldrig andra forma dina val, tex val av blogginlägg. Du ska veta att jag och många andra uppskattar det du gör. Kanske för att jag som läser och andra är trygga med oss själva och känner oss inte utmanade av dina inlägg som andra otrygga människor som mår bra av påhopp. Habibi Linda stor kram du är grym ska du veta!

 • Helena
  juni 5, 2015

  Hej Linda, Jag förstår dig, Det finns jätte många avundsjuka människor som vill förstöra, bry dig inte och fortsätt med det du tycker om det ska inte behöva stoppa dig till att göra saker och ting se det istället ur andra perspektiv att de vill va som du. Du inspirerar och fortsätt med det 😉 Lycka till !

 • Marie
  juni 5, 2015

  Käraste Linda, ren AVUNDSJUKA är det och inget annat, precis som du säger!! Jag förstår att det är jobbigt men SKIT i dom, jag vet, det är lätt att säga, men i slutet av dagen är din man och dina två änglar det som egentligen betyder något. TACK för en underbar blogg och TACK för att du delar med dig av ditt liv.
  Din blogg är en inspiration och likaså du för många av oss här inne.
  Styrkekramar till dig!!

 • Dalya
  juni 5, 2015

  Hej Linda !
  Jag följer din blogg sen länge, och jag hoppas om du förklarar vad du menar med att du inte vågar skriva några blogginlägg, och du sa också att din blogg gjorde vissa låtsats på bra relation med dig medan den e fejk , på vilket sätt då? Varför tycker du att folk är avundsjuka på dig? På vilket sätt ?
  Jag personligen ser inget konstighet i din blogg, du skriver om ditt liv, intressen, och delar med dig all inspiration, tips och mm , så du gör inte någon illa i alla fall och skadar eller sårar inga, att kika in i din blogg är något roligt tycker jag och hör det, gå vidare o ha det bättre än best med din söta familj,
  Hoppas jag får svar på alla mina frågor,
  Kram

 • ayla
  juni 6, 2015

  hej Linda har följt till blogg till o från under nåra år,tycker den e suuuper bra o du inspirerar så fortsätt me d.När vi kommer till svartsjuka o falska människor man har i sin omgivning finns det tyvärr sånna o d e människor som egentligen inte e nöjda me sina liv o inte har en bra självkänsla,som inte vill att nån annan ska ha d bra heller,ett tips va glad bara att du sett den/deras falska sida o ta bort dem från ditt liv bara…

  • linda
   juni 6, 2015

   Tack tjejer för era värmande ord. Dalya jag vill helst inte gå in detaljerat i allt utan det är bara trist att folk faktiskt förstör för mig när jag verkligen brinner för att dela med mig, tipsa er osv. Jag håller med om att det handlar om att dessa människor är otrygga med sig själva och försöker skapa någon slags trygghet i att göra det dom gör..Skakar alltid av mig sånt men ibland går det bara för långt och det gör mig givetvis ledsen när jag vill kunna tipsa och berätta saker för er utan att någon där ute ser till att förstöra. Tack för att ni tittar in här, stöttar och ger er kärlek. Stor kram till er <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *