EnglishSwedish
15 Nov 2017

”Lilla stjärna”

Godkväll vänner! Jag tänkte avsluta den här dagen med att kika in här och skriva om något viktigt. Igår plingade det på dörren och där stod en man som hade ett viktigt bud med sig. Jag blir glad över att får vara med om lyfta upp viktiga ämnen i mina kanaler och att jag får vara med och göra skillnad genom att få dela med mig som i detta fall hur man kan vara med och hjälpa barn som far illa.

För många barn är julen en enda stor klump i magen. När skolan håller stängt och omgivningen sköter sitt, lämnas barnen att klara sig bäst dom kan med föräldrar som är fulla, våldsamma eller som bara inte ser dom. Därför har BRIS tagit fram ”lilla stjärna”, en blå julstjärna som både hjälper till att hålla Bris telefon, chatt och mejl öppen hela julen, samtidigt som den skickar en lysande signal till alla barn som far illa: Jag tänker på dig, du är inte ensam.

Så jag kommer hänga upp den här stjärnan i vårt fönster (William insisterar med att den ska hänga i hans rum) för alla barn i vårt kvarter. Vill du också vara med om och bidra till att Bris kan vara tillgängliga för barn i nöd så kan du ge ditt stöd genom att köpa ”lilla stjärna” HÄR.

”Mamma kan vi hänga den här blåa stjärnan i mitt rum”

2 Comments
 • Sandra
  november 17, 2017

  Tack Linda, för att du uppmärksammade detta för oss läsare!

  Finns mycket där ute som man kan göra och bidra till, men som man aldrig riktigt får till sig.

  Nu har jag beställt en stjärna, och har även skickat länken till alla i min omgivning.

  Läser så mycket just nu om barn som far illa hemma, spädbarn som misshandlas och massa annat jobbigt.
  Så många bäckar små..

  Gud välsigna dig.

  • Linda
   november 17, 2017

   Hej Sandra, håller verkligen med dig man hör om så mkt hemskheter och man vill ju att dessa barn inte ska glömmas bort. Är glad att kunna uppmärksamma detta för mina läsare och hoppas att fler vill vara med och bidra. Önskar dig en riktigt fin helg.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *