EnglishSwedish
17 jan 2018

Linas matkasse Rabattkod 50% & Cyklon

Hej vänner!

Nu skrivs det en del om Cyklonen Berguitta som slår till mot Mauritius inatt. Alla flyg till och från Mauritius är inställda och flygplatsen är stängd. Jag har följt nyheterna sen igår och tänker att jag är så glad över att jag inte befinner mig där just nu.  Vi bokade ju först resan den 8:e januari men bokade om till 22:a. Kunde ha varit så att jag skulle befinna mig där ledsen och upprörd över vädret. Men vi får hoppas att Cyklonen inte skapar stor förödelse eller skadar någon. Som det ser ut ska den slå till inatt och det verkar inte vara lika illa på norra sidan där vi ska bo jämfört med södra delen. Nu är jag bara rädd att vi på något sätt blir försenade på måndag och inte kommer iväg. Vi kan inte göra mycket än att hoppas att Cyklonen drar förbi Mauritius snabbt. Det ser lite lovande ut när vi landar där tisdag morgon iallafall 🙂

Det jag tänkte dela med mig av när vi ändå pratar resa det är hur jag planerar lite inför hemkomsten och det är för att slippa stressen som väntar. Främst tänker jag på matlagningen och tvätten. Rutinerna kommer vi komma in i direkt. Det är bara 3 timmars tidsskillnad så vi slipper jetlag. Men tvätthögen och matlagningen slipper vi inte undan. För att underlätta för mig själv har jag planerat så att mamma ska boka tvättstugan till mig så att jag blir klar på bara några timmar. Vi har inte tvättstuga och här hemma tar det typ en vecka att komma ikapp med tvätten efter en resa och jag gör inte om det misstaget efter Thailand hehe.

Matlagningen blir jag också stressad över efter en resa. Börja planera middagar och hela köret. Men mitt bästa tips det är att boka en Linas Matkasse eller vilken kasse man önskar så att man planerar in leveransen i samband med hemkomsten. Man är så trött efter en resa, speciellt om man reser långt som vi nu ska göra och det sista man vill tänka på är vad man ska äta till middag första veckan.

Jag har beställt Linas matkasse flera gånger och har alltid varit nöjd. Jag började med Linas matkasse när motivationen och inspirationen var på noll för något år sedan. Plötsligt blev det så mycket roligare att få hem en kasse med ingredienser och recept. Och det bästa av allt är att alla i hushållet kan följa recepten 🙂 Så era respektive som säger att dom inte kan laga mat kommer inte undan hehe.

Nu har jag i samarbete med Linas matkasse ett erbjudande ni inte VILL eller får MISSA. Alla nya kunder får 50% rabatt med rabattkoden ALITTLEBIT på valfri kasse HÄR. Ett tips är att välja deras nya ”välj själv-kasse” då får man välja vilka maträtter man vill få hem. Så bra för att vara sant. Men det är endast för nya kunder, kanske har din respektive inte handlat hos Linas Matkasse tidigare då kan man passa på 🙂 Ni kommer inte bli besvikna. Rabttkoden gäller fram till 20/2.

Har ni några frågor så är det bara att skriva i kommentarsfältet. puss och kram!

Inlägget är i samarbete med Linas matkasse

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *