EnglishSwedish
18 aug 2011

Linda svarar

Hej fina Linda!!
Snälla kan du hjälpa mig?!!
Vi e ett gäng som vill åka på en Karibien kryssning! O nu till frågorna :)), va de ngn krångel med bokningar m flyg+kryssning ihop? Hur e de m dricksen på båten? Vilket bolag åkte ni med? Värt/allmänt att veta om kryssningen? e så tacksam för svar!

Linda hoppas att allt går bra nu inför o efter födseln! Viktigast e att de ett friskt barn som gör ert liv sååå mkt bättre! Kram

Hej! Nej det var inte alls någon krångel med bokningarna. Själva kryssningen bokade vi via www.royalcaribbean.se men flyget bokade vi på egen hand. Vi skulle betala 15000 kr för flyg till Miami, transport till och från hamnen och för en natt i Miami via Royal Caribbean. Vi ville tillbringa fler dagar i Miami innan vi klev på båten och därför bokade vi flyg och hotell på egen hand. Vi betalade 15.000 för flygbiljetter + 4 dagar i Miami.

Dricksen kan ni välja att betala direkt när ni bokar och då behöver ni inte betala dricks på båten. Men som ett extra tack till de som städade våra rum och våra servitörer gav vi dem extra dricks sista dagen för deras trevliga service.

Kryssningen var lite av en besvikelse, hade vi kunnat göra om det så skulle jag inte åka på en sådan kryssning förrens jag fyller 50 år. Mycket äldre på båten och man tröttnar på att befinna sig på en och samma båt i flera nätter. Som tur var jag gravid och vi ville bara koppla av och rå om varandra som en ”sista” semester utan barn. Men hade vi velat festa och göra annat skoj så hade resan var total misslyckad. Miami var super, hade gärna stannat där fler dagar och mindre dagar på båten. 

Lycka till 😉 och tusen tack söta!

 

1 Comment
  • Anonym
    augusti 19, 2011

    Tusen tack för svaret! Vi får se hur vi gör!! Ha d bäst Linda, hoppas att går nu enligt planerna inför flytten o bebben:))

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *