EnglishSwedish
15 Dec 2011

Linda svarar

Äntligen klar med svaren, det tog sin lilla tid hehe. Hoppas ni är nöjda och som ni vet kan jag inte svara på alla frågor pga att vissa saker vill jag hålla utanför bloggen. Märker att de flesta frågor handlar om mig och min man. Tyvärr vill inte alla människor oss väl där ute. Hoppas inte jag missat någon nu! Ha det fint, nu är det dags för mig att laga dagens middag! Puss & kram

Hej Linda,
Hur går det med att vara mamma? Är det som du hade tänkt dig? Har du några tips till framtida mammaor? =)

Hej! Rollen som mamma funkar super bra, det är bättre än vad jag förväntade mig. Jag trodde det skulle vara mer gnäll, skrik och mer tuffa nätter och dagar. Nu har jag en väldigt snäll tjej och det händer sällan att hon är jobbig. Jag har fått en vän för livet, det är underbart att vara mamma. Våga lyssna på er själva, många har åsikter om mammarollen m.m men ni måste våga stå på er och kom ihåg att ingen känner ditt barn som du gör. Alla kan ge råd men man behöver inte följa andras råd till punkt och pricka för vi är alla olika och tar hand om våra barn på olika sätt. Sen är inte alltid ditt barn som andras barn.

Hej Linda!
Det syns verkligen att du trivs i rollen som mamma.
Nathalie växer så fort och är helt underbar.
Jag undrar om du har funderat på hur länge du kommer ha kvar din blogg?
Kram

 

Hej! Jag trivs och älskar att vara mamma. Det är en underbar känsla att veta att min dotter behöver mig när hon gråter och vill att jag ska vara nära henne. Jag vet ärligt talat inte, bloggen har blivit en stor del av mitt liv och läsarantalet ökar hela tiden. Den dagen jag inte längre känner glädje över bloggen då lägger jag ner den.


Fick du några bristningar under gravideten?

Några enstaka på magen som jag fick sista veckan.


Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att lägga upp en bild på din mage nu efter gravideten?

Känns lite si sådär att göra det nu faktiskt!


vad tycker du om bugaboon? Vad har den for fordelar/nackdelar? Icandy eller bugaboo?

Jag älskar bugaboo vagnen, lätt att fälla ihop, lätt köra och plus på kanten för att den är liten och nätt. Många vet jag har klagat på korgen under vagnen, men för mig har det inte varit några problem. Jag kan inte uttala mig om Icandy då jag inte vet något om den.

Linda du verkar ha ett fantastiskt äktenskap vad är det som gör ett äktenskap lyckligt och bra kommer du och din man överens? Tack för en bra blogg

Jag har det för bra för att vara sant. Skulle jag skriva vissa saker så tror jag inte ni skulle tro mig men jag tror nog att största anledningen till att vårt äktenskap är så fantastiskt beror på åldersskillnaden. Under våra snart 6 år tillsammans så har vi haft ett enda stort tjafs. Annars är det som vanligt, plocka efter dig, lägg den i tvättkorgen osv. Vi håller ihop, vi är ett bra team, lyssnar på varandra, hjälper varandra och pratar mycket med varandra. Jag har en fantastisk man som hjälper mig mycket och det gäller att inte hela tiden behöva be om hjälp utan som man/fru ska man själv veta när ens respektive behöver hjälp. Och jag är lyckligt lottad som har en sådan man!


Linda du verkar ha ett underbart äktenskap och vara lycklig lottad som har en så fin familj. Du har funnit ditt livs stora kärlek. Min fråga handlar mer om tips från dig angående kärlek. Jag har varit tillsammans med en och samma kille i många år, men det tog slut pga att vi hade väldigt mkt problem och tog itne tag i allt på rätt sätt. Jag känner inom mig att det inte är över helt och att vi är rätt för varandra. Ska ja gå på magkänsla och fortsätta kämpa eller ska jag låta allt vara och leva vidare med livet ? Han påstår att det är över men glimtet i hans ögon och känslan i kroppen säger annat

Om det är något jag önskar alla i världen så är det ett lyckligt och underbart äktenskap. Jag ska absolut inte klaga över det jag har, för det är för bra för att vara sant. Jag tycker personligen inte du ska ge upp, om han är bra mot dig. Många gånger är man blind och har svårt att lämna ett förhållande fast än man behandlas dåligt och då tycker jag man ska lämna och gå vidare. Stanna inte i ett förhållande som trycker ner dig och som får dig att må dåligt. Prata med varandra, håll ingenting inom dig och försök alltid lösa problemen. Det kommer annars bara sluta med att du går runt och ältar på saker. Bättre att få ett avslut, man mår mycket bättre när man fått säga det man tycker/känner. Håll dig bara kvar om du är lycklig idag och om du vet att du kommer vara lycklig om några år.


Vad pratar du och din man för språk hemma? Om jag har förstått rätt är han libanes och du syrian, vilket innebär två olika språk, eller?Pratar ni svenska kanske, eller arabiska?Sen undrar jag om du ammar fortfarande, eller hur det går? Är det lättae nu?
ag väntar själv mitt första barn och har hört att det ska göra riktigt ont i början, och om jag minns rätt skrev du om det på bloggen de första dagarna. Annars måste jag få tacka för en bra blogg.

Stort grattis till er! Vi pratar svenska hemma. Jag har slutat att amma då Nathalie krävde mer och mer av ersättning. Funkar jätte bra allting. Det gjorde lite ont men Nathalie fick aldrig bra grepp om min bröstvårta och jag var då tvungen att amma med en sugpropp så jag kände aldrig av det på samma sätt. Tycker du ska amma några gånger med sugproppen för du känner inte av smärtan då.


Man får intrycket av din blogg att du alltid är så lycklig o har perfekt liv. Inga bekymmer, inga problem. Perfekt äktenskap, perfekt dotter & perfekt hus. Är det så i verkligenheten eller har du oxo dåliga dagar?

Jag har många gånger skrivit om hur ni som läser bloggar inte ska tro att vi bloggare har ett perfekt liv. Jag beundrade själv andra bloggerskor innan jag började blogga men ni måste förstå att vi väljer vad vi vill skriva om. Finns dagar i mitt liv då jag mår dåligt och bara vill gråta. När det kommer till min man och min dotter så är det dem som lyfter mig i livet och får mig att älska varje dag av mitt liv. Finns mycket annat omkring som tyvärr kan påverka mina dagar ibland men det var mer förr för jag har lärt mig att stänga av. Jag är precis som du och har känslor precis som du =)


Jag har en konstig fråga. Varför har du aldrig ditt hår uppsatt? Haha:p Och sen undrar jag bara om du och din man aldrig bråkar? Jag läser och läser och tänker shit vilken happy family. Är han verkligen en sån drömman som man bara ser i filmerna och gör/säger aldrig något fel?:p

Haha för jag trivs inte så bra i uppsatt hår. Men nuförtiden när jag inte gör något speciellt så har jag alltid uppsatt. Jag har en underbar man och som jag skrev tidigare vi känner varandra väldigt bra. Jag vet exemplvis vad han gillar/ogillar och han om mig och gör man det så behöver tjafs och problem aldrig dyka upp. Sen beror det helt klart på hur man är som person och vi båda har ett stort hjärta och hatar att såra. Visst har vi problem som kommer utifrån osv men man ska aldrig få andras problem att bli ens egna problem. Som sagt vi är ett bra team och jag hade nog aldrig kunnat hitta bättre.


hej Linda..tänkte bara fråga hur träffades du och din Man? Berätta hur ert förhållande var och när bestämde ni er för att gifta er och hur gick allt det där till sen?

Vissa saker vill jag hålla för mig själv, min man är kusin till min närmaste kompis och flera gånger när jag såg honom så tyckte jag att han var snygg men la inte energi på det med tanke på åldersskillnaden. Men vi träffades på hans dåvarande jobb och efter det gick det framåt. Vi bestämde oss för att förlova oss två år efter och gifte oss sedan 1 ½ år efter.

 

Får man fråga vad din man jobbar med? Tyvärr håller jag det utanför bloggen.

Vad har ni för stjärntecken? Jag är vattuman och maken är jungfru

Hur många kvadrat är ert hus? 130 kvm

Vilken firma renoverade ert hus? Håller det tyvärr utanför bloggen, kan säga att maken gjorde halva jobbet 😉

Bästa bloggen ever <3 Tack söta!


Äntligen frågeställning haha!!

1. Hur firade du din student, lite mer bättre fråga hur såg din studentdag ut? Hade du en stor mottagning eller lite mindre? Den firades hemma ute på gården, med hela släkten lagom stor mottagning.
2. Hur känns det att amma ett barn? Vissa har sagt att det gör så ont första gången men är en av världens härligaste upplevelse, stämmer det? Det är en härlig upplevelse att se mitt barn få sin näring från mig och den känslan är fantastisk.
3. Under gravidteten är oftast kvinnor sugna på sötsaker etc. Var du sugen på något speciellt under gravidteten? Jag drack aldrig läsk men under graviditeten hade jag ett sug efter coca-cola helat tiden och tyvärr har det blivit en dålig vana idag.
4.Vill reptera Seydes fråga: Berätta hur du och din make träffades? Se ovan!

Hur många år är det mellan dig och din man? Bästa blogg!!

10 år faktiskt =)

vad har ni för familjebil?? o är ni nöjda med den?
Vi kör en Nissan qashqai, mycket bra familjebil och jag är super nöjd med den. Känns tryggt då jag har Nathalie att tänka på.


vart bor ni, alltså inte adress utan bara område. för kollar nämligen på hus i sthlm och ni verkar ha en så fin och rymlig planlösning

Vi har en perfekt planlösning och det är sällan man lyckas hitta radhus med liknande planlösning. Helst vill jag inte tala om området, när det kommer till vart vi bor håller jag gärna utanför bloggen.


Tjänar du pengar på bloggen? ifall ja, hur mycket?

Ja det gör jag, summan spelar ingen roll för mitt syfte med bloggen är inte att tjäna pengar utan det är något jag tycker om att göra. Sen är det bara ett plus i kanten!

längd och vikt? 🙂

160 cm och väger 57,5 kg har 5 kg kvar att gå ner till önskad vikt =)

Så VACKER, hur bär du dig åt o fixa håret? Kram
Tack söta! Mitt hår gör det mesta jobbet själv, jag duschar alltid på kvällarna och sover med blött hår. När jag kommer ut ur duschen så rullar jag upp håret som en boll och lägger en klämma. När jag vaknar dagen efter så släpper jag ut håret, torkar håret lite och så får jag till lockarna. Använder plattången lite för att göra det lite fint här o var.


Jag vill gärna veta hur du fixar ditt hår? vågigt och fint:)

Se svar ovan!


Hur ofta duschar samt plattar/lockar du håret per vecka? Mitt hår slits så snabbt 🙁 kram på finaste Linda 🙂

Duschar varannandag, är jag hemma så fixar jag aldrig håret annars plattar jag bara lite lätt här o var för att göra håret lite finare. Mitt hår kräver inte mycket tid.


Hej Linda!Jag undrar vilken storlek på Locktång du har? Är det 25mm eller den som är 32mm?
Och min andra fråga angående dina systrar som verkar vara mörkare i huden än dig,jag tror jag också har samma hudfärg som dina systrar,så kan du berätta vilken färg på foundation och vilken typ av foundation användar dem?

Hej! Jag har den smala locktången måste nog vara 25 mm. Min storasyster är mörkast av oss men alla vi använder ID bare minerals foundation och vi använder alla medium tan.

hej linda… jag har oxå gröna ögon som dej fast mina är lite ljusare.. men nu är det så att när jag sminkar mej så syns mina ögonfärg inte alls.. så dina lyser så vackert på bilderna.. så vad tycker du jag ska använda för ögonskugga färg?? vore snällt om du kunde tipsa lite
Ögonskugga som framhäver dina ögonfärg är lila och svarta markerade ögon. De kör jag på varje gång och de lyfter fram min ögon färg =)

Hej fina du. Tänkte höra om du känner till en bra primer??? Tack MariaJag använder den här krämen från Biotherm och den funkar som primer också.

 Hej, jag undrar om ni har något kontaktnr till Lena som fixade ditt smink på bröllopet. Hon har inte blogg? Några andra sminköser som ni känner till efterfrågas vänligen.

Lena når du på följande nr 0707536509, kika in på www.mellose.se duktig tjej som också sminkar =)


Kan du visa en video på hud du sminkar dig? om det är ok för dej att göra en videoblogg. =) gillar din blogg mkt.

Ska försöka hinna med det men har tajt med tid haha. Jag är väldigt enkel av mig och lägger inte mycket tid på att sminka mig. Börjar alltid med min kräm från Biotherm sen är det bara att borsta på foundation, lägga masxara, ögonpenna och rouge. Lite concealer runt ögonen och så är jag klar 🙂


vi vill se lampan..:)

Såhär ser takkronan ut som hänger i mitt sovrum.

Hej fina linda älskar din blogg.Vill veta vilka bloggar du läser.Visa upp mer av ditt hus samt inredning(servis)

Jag läser många bloggar och favoriterna är Magdalena graafs, Katrin Zytomierskas, Charlotte perellis, Isabel Adrian & Kenzas. Sen läser jag andra som Tyras, Englasshowroom, blondinbella, mellose, mariabloggar, Natacha Peyre, Daphne Leons, Hannah Graaf och säkert några till som jag inte kommer på just nu.


kan vi fa ser mer bilder pa ditt hem! tack for en bra blogg/ inrednigstokig
Visar i samband med när jag handlar grejer, jag är inte helt klar med inredningen och jag kommer inte heller lägga ut allt. En del kommer jag visa upp.


Hej Linda! Din waLK in closet är så fin, kan du inte visa upp lite mera av den? Hur förvarar du dina smycken, skärp, alla hårgrejs osv.
Absolut ska göra ett inlägg om det 🙂

Din dotter börjar bli mer lik dig nu, så söt. Längtar tills du visar upp barnkammaren, ja hela huset och hur ni inrett det. Jag har inte börjar inreda lillans rum en, då hon inte sover där ännu så prioriterar jag annat. Men efter påsk ska jag nog börja få till det.
Tack för en bra blogg.
kram anna.


kan inte du lägga in en videoblogg? de vore kul.. =) ha en toppen dag!!

Kanske borde göra en videoblogg någon dag då det efterfrågas en del.


Hej Linda, tänkte bara säga att jag ÄLSKAR din blogg,gillar på sättet du skriver och lägger in bilder..man kan aldrig bli uttråkad…Har följt din blogg i ungefär ett år,kikar in här varje dag:) Keep it up! Du är bäst!! Okej nu till min fråga haha …varför gör du inte videoblogg? 🙂
Tack söta =) glädjer mig att höra! Jag har liksom aldrig tyckt att videobloggar är intressanta, tycker det är roligare med text och bilder. Jag kollar aldrig in andras videobloggar och därför aldrig velat göra en heller. Tycker det är lite smått löjligt att sitta och prata i en kamera hehe men vad vill ni att jag ska prata om så det känns mindre pinsamt?


Klarade du körkortet på första försöket? haha

Ja det gjorde jag?


Hej Linda! Jag älskar din blogg, och har följt den i snart ett år. Du verkar vara en underbar person och mamma. Nu till min fråga… Vad betyder Youshine? Märkte att bloggen hette ”youshine.blogg.se” förut och trodde då att det var ditt namn. Man kommer förresten fortfarande till den här bloggen när man skriver in adressen ”youshine.blogg.se”
Kram

Hej! Tack tack, vad kul! Youshine bloggen hade ett annat syfte i början när bloggen startades men blev inte som jag tänkt mig och nu heter den Linnda.se. kram!


Varför hänger du inte ut personer som är elaka och kommenterar med samma ip adress, vore rätt kul och se om de är lika stora i käften då?

Den tiden lägger jag hellre ner på att göra annat, kanske umgås mer med min dotter och blogga mer. Vill inte lägga min energi på dem, det är oftast samma Ip adresser som skriver nedlåtande kommentarer och som jag skrivit tidigare det handlar inte om åsikter utan då har man problem med mig som person. Men folk tror alltid att de känner en bara för att de läser ens blogg men så är inte fallet och det måste folk printa in i sitt huvud.


varför godkänner du bara ”snälla” kommentarer?

Jag har alltid godkänt alla kommentarer men när jag märker att samma IP adresser gång på gång bara vill klaga på allt jag skriver och gör så finns det ingen mening med att godkänna dem. De har problem med sig själva och vill få andra att må lika dåligt som dem. Vill inte heller ge utrymme för dem i bloggen. Jag tror folk glömmer att vi är människor med känslor som driver en blogg och folk måste printa in det i sitt huvud, vi släpper in folk i våra liv och då ska folk göra allt för att försöka trycka ner oss. Åsikter i all ära, men när folk ger sig på folk i min blogg eller andra bloggerskor i min blogg så utelämnar jag dessa kommentarer med respekt för andras känslor. Det är väldigt, väldigt få kommentarer som inte godkänns, som tur har jag över flera tusen fina läsare där ute och de överväger de få nedlåtande!


Hej Linda!

Jag läser din blogg dagligen, dels för att jag tycker det är roligt och dels för jag blir inspirerad. Du skriver positivt och det smittar av sig 🙂 Jag tycker även om när du skriver när det blir för mkt ibland, du säger ifrån 🙂 Jag beundrar dig som mest för att du verkligen orkar, vågar, har lusten att dagligen skriva i din blogg, människor skriver så elaka saker, och det känns som det är ganska mycket avundsjuka bland dina läsare. Eller rättare sagt, otroligt snokiga människor!!!!
Alla människor är mer eller mindre nyfikna att veta hur andra lever, men jag tycker att vissa som kommenterar går alldeles för långt, Vad får dig att vilja fortsätta och bortse från dessa?

Tack för en fin blogg kram

Jag har många gånger funderat på om jag verkligen ska driva bloggen och hur länge till. Jag har kommit långt med den, fått en fin relation till många läsare som mer eller mindre är mina bloggvänner hehe och det känns väldigt svårt att lägga ner den. En stor del av mitt liv finns här och vill fortsätta bygga upp den. Ni är fantastiska och gulliga. De få elaka kommentarer viftar jag bort nuförtiden och lägger inte energi på dem. Man måste släppa det dåliga och istället fokusera på det bra och det gäller allt här i livet. Så jag har lovat mig själv att ge mer utrymme för det som är bra. Ni får mig att orka och som jag sagt många gånger ni gör mina dagar många gånger. Man måste vara stark om man vill driva en blogg och jag har blivit det med tiden. Mycket har jag även lärt mig tack vara bloggen. Tack för värmande orden, de betyder jätte mycket!


Hallå privatliv?!
Vill ni veta om hon är högerhänt? Vilken tandkräm hon använder och hur många gånger hon tuggar maten?
Bara för man att man har en blogg så måste ni väl förstå att hon har ett privatliv! Var försiktig Linda så du inte ångrar dig om vad du lämnar ut om Er
Bästa bloggen <3

Tack för att du bryr dig om oss verkligen! Jag är alltid försiktig med vad jag lämnar ut för information om oss. Man vet aldrig vem som läser eller vem som vill oss illa.

Kram

3 Comments
 • Malin M
  december 15, 2011

  Jag känner bara att det verkar vara ett gäng som är väldigt nyfikna på allt ni äger, om vad det kostar, vad ni har för jobb och inkomster

  Hm…

 • Mad
  december 16, 2011

  Jag blev väldigt förvånad då jag läste igenom vissa utav frågorna som hade ställts till dig och att du tar dig tid att besvara dem! Som Malin M skriver så är folk bara nyfikna på ert privatliv, vad ni har och inte har m.m vilket är orelevant. Tycker det är starkt av dig som "blottar" en del av ditt liv för alla möjliga att läsa på nätet. Jag själv är syrian så jag vet att det inte är det lättaste beslutet att ta. Du är en inspiration för många!

 • Rania
  december 16, 2011

  Jag håller med.. vissa ställer fööööööööör personliga frågor.. tycker bara att det är lite väl.. man frågar väl inte personer man inte känner vad dom tjänar.. men vissa passar nog på för att dom kan vara "anonyma".. löjligt

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *