EnglishSwedish
19 feb 2011

Lite fler presenter

Tack för alla fina presener och för att ni gjorde min dag igår!


Min svägerska från Landskrona läser mina tankar hon kom med Sophie Kinsella böckerna som jag tänkt köpa inför semestern nästa månad…


Fick även a piece of cake boken från henne


Jag fick en otroligt snygg bikini i en härlig färg som blir snygg till en solbränd kropp av min andra svägerska


Presentkort från Triump från tredje svägerskan

5 Comments
 • DArling
  februari 19, 2011

  sophie kinsella böckerna är BÄST!! Jag tror jag läste fyra böcker på min semester i grekland som varade i två veckor hahaha, läste vid poolen hela tiden man kan inte sluta:). Vart kommer du ifrån förresten? Kram ps. grattis i efterskott

 • LiiLe
  februari 19, 2011

  Grattis Gumman – må du leva upp till 100 år, om du nu vill bli så gammal hehe 🙂

  Jag har en fråga, du bestämmer själv om du vill svara på den eller inte. Jag har gått upp i vikt men jag har börjat träna och redan kan man se skillnad, men jag har fått lite britningar här o där efter att jag gick ner några kg:( kan du några tips på hur man kan få bort de och även några tips på hur man kan undvika häghud efter viktminskning? Har din syster (vanecas mamma) fått bristningar efter graviditeten?

  Tack =)

 • Maryam
  februari 19, 2011

  Hej Linda! Håller med Darling! Sophie Kinsella böckerna är nog det bästa som finns. Rekommenderar dig att läsa en av hennes böcker som heter Mina hemligheter, om du inte har gjort det, den är riktigt bra =)

 • Linda
  februari 19, 2011

  Tack tjejer, då vet jag att bra böcker väntar hehe. Ska ha med mig böckerna på min semester och roa mig. Den som heter mina hemligheter saknar jag, men ska köpa den så fort jag läst ut alla andra.

  Tack för tipset 🙂

  kram kram

 • Linda
  februari 19, 2011

  LiiLe, tack så mycket. Jag hade gärna velat hjälpa dig och tipsa om hur du kan minska bristningar men jag har faktiskt ingen aning, ett tips är att googla om det. Vet heller inte hur man ska undvika att få hänghud efter viktminskning. Skulle tipsa att fråga en personlig tränare när du ändå tränar.

  Lycka till!

  Darling, tusen tack. Jag är syrian!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *