EnglishSwedish
15 jun 2016

A Little something from Gucci

Hallå i stugorna! Hoppas ni mår fint. Allt är fint här. Både jag och William mår bra förutom att jag haft lite fullt upp med annat och då har bloggen fått hamna åt sidan. Vilket fantastiskt väder vi har haft, hoppas att hela sommaren bjuder på lika fint väder. 

Jag tycker ju inte om att resa under sommaren då jag gärna njuter av den sommaren Sverige har att erbjuda. Även om sommaren inte blir som man hoppats så är det vår sommar och den är iallafall bättre än vintern. Reser hellre bort under vintern. Men jag förstår att man åker bort under sommaren om man har barn i skolan och man inte alltid kan ta ledigt under vinter eller andra dagar på året. Vi har iallafall bokat vår vinterresa men det får jag berätta om i ett annat inlägg. Lite längtar man efter vintern nu haha. Men låt oss njuta av sommaren 🙂 

Jag har glömt visa något litet men välbehövligt jag köpt på Gucci.
Ibland lämnar jag plånboken hemma och tar endast med mig korten. Jag har velat ha en fin korthållare så nu har jag hittat den 🙂 läcker färg också! Nu behöver jag ge mig på jakt efter en ny plånbok. Ska till stan imorgon så kanske blir det lite mer shopping. 

2 Comments
 • Ritta
  juni 15, 2016

  Hej Linda jag har viljat fråga dig länge nu vart man kan köpa cucci sakerna? Och hur ser priserna ut på korthållaren. Vill gärna överraska min mamma med en sån, fin och unikt korthållare. Du hade köpt en väska också är den beställd härifrån.. Blir glad om jag får svar av dig kram

  • Linda
   juni 15, 2016

   Ritta, du kan beställa hem direkt på deras hemsida eller i butik som ligger i Stockholm. Alla priser finns på deras hemsida 🙂 kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *