EnglishSwedish
01 Mar 2017

London Dag 2

Hej vänner! Sorry för dålig uppdatering igår. Efter jobbet mötte jag barnen och C hos mina föräldrar. Dom reste i natt så vi skulle önska en trevlig resa. Sen bytte jag om där och åkte direkt till träningen med syrran. Känns väldigt bra att vara igång igen 😀

Innan jag återgår till jobbet tänkte jag berätta lite om dag 2 i London. Vi gjorde oss redo, åt en god frukost och gjorde Oxfoord street. Man behöver typ en hel dag där hehe. In och ut i alla butiker med ett stopp för en gemensam lunch på någon pub innan vi fortsatte shoppa. Vi hann även med Debenhamns där jag hittade super snygga solglasögon och lite presenter till barnen. Hur kul är det inte att stå och testa solglasögon i en massa olika modeller, vi hade så kul här jag och mina svägerskor. Testade alla möjliga och fnittrade tills vi hittade ett par som passade. Regent street hann vi med också och där stannade vi på Godiva och åt dom godaste och dyraste jordgubbarna som var doppade i choklad. Nästan 120 kr för 4 jordgubbar haha men så värt det 😀

Kvällen spenderade vi på Busaba Eathai som ligger i Soho. Vi beställde ner en massa rätter som vi delade på och rosé vin på det. En underbar kväll som avslutades med en smaskig efterrätt i den fina glassbutiken Snoflake som ligger  bredvid Busaba. Befinner ni er i Soho så gå till Snowflake och ta en glass.

Inne på New LookNya sollisar 😀GodivaRegent street by night

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *