EnglishSwedish
09 maj 2013

Lundmyr of sweden veckan!

God morgon vänner! Idag har jag fått sova ut, maken tog Nathalie sju på morgonen och jag fick ligga kvar och dra mig i sängen länge 🙂 Vi har ätit frukost, Nathalie tittar på Doctor mcstuffins och maken vilar lite innan han sätter igång med att göra allt sånt som han annars inte hinner med på dagarna. Senare ikväll ska vi grilla här hemma också och tills dess blir det bara att ta det lugnt och gå ut med Nathalie en sväng. Skönt med röda dagar allting går liksom i slowmotion och dagen känns extra lång och helgen blir extra lång dessutom 🙂

Innan jag stänger ner vill jag bara påminna er om att idag är sista dagen som ni kan handla Lundmyr of sweden till rabatterat pris…så gå in och hitta era hjärtefavoriter HÄR <3 Önskar er en trevlig dag!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *