EnglishSwedish
11 jul 2016

LV Millenium Wedge Sneaker

För några månader sen var jag i LV butiken och föll för ett par sneakers men dom jag egentligen ville ha var från kollektionen innan och jag har bara väntat på att dom ska komma ut med en liknande modell. Förra veckan var jag inne på deras hemsida och såg att det kommit ut en ny modell. Ringde butiken direkt och bad dom lägga undan dom till mig. I lördags åkte jag och köpte dom. Har velat ha skorna så länge nu och när man inte kan släppa något man verkligen vill ha så ska man köpa det tycker jag 🙂 Är så glad och nöjd med mina nya skor!

img_6794.jpg

img_6793.jpg

img_6790.jpg

img_6792.jpg

img_6791.jpg

7 Comments
 • Hanna
  juli 11, 2016

  Nä nu har du tappat greppet om mode gumman! Dem där hade jag inte änns köpt på halva rea priset eller över 100 lappen 🙂

  • Linda
   juli 11, 2016

   Hanna, jag älskar dom och det är huvudsaken 🙂

   • Maria P-N
    juli 11, 2016

    Hanna, det är inte alktid du & din smak står i fokus?

 • Cicci
  juli 11, 2016

  Hej, du skrev aldrig om du behöll pumpsen ifrån Louboutin eller inte..

 • E
  juli 11, 2016

  Elf mabrouk gumman, jätte fina?? dom här är mycket finare än de andra. Huvudsaken är att DU gillar dom, plus att en skönhet klär i allt?

 • Maria P-N
  juli 11, 2016

  Spännande och se hur du kombinerar dem i din outfit! Du inspirerar?

  • Linda
   juli 11, 2016

   Tack E och Maria, kommer användas väl till hösten 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *