EnglishSwedish
29 jan 2017

LV, Zara & River Island

Hej på er denna söndag! Hoppas allt är bra med er, här är allt bara fint förutom att jag är så trött och less på att barnen bråkar precis om ALLT. Helt slut i skallen att jag bara längtar till jobbet hehe. Japp sånna dagar har jag också här hemma med ungarna och dom är inte roliga.

Här på bloggen har det efterfrågats fler inlägg om shopping och outfits. Jag ska försöka bli bättre på det. Så länge bjuder jag på gårdagens shopping 🙂

Det blev ingen väska eller ett bälte från Gucci som jag var ute efter. Helt slutsålt och levereras typ i mars igen. Jag ska till London nästa månad så får kika där istället 🙂 Men ett bälte och necessär blev det från LV. Jag har velat ha nya och fina necessärer och jag föll för denna från LV. Den finns i tre storlekar och jag ville ha alla tre. Den mellersta var slutsåld och den lilla var lite för liten så den struntade jag. Det fick helt enkelt bli den stora och så får jag kolla om den mellersta finns i London 🙂

Ett bälte

Nya jeans som sitter så fantastiskt bra från River Island. Tänkte passa på att köpa på mig fler i London 🙂

Snygg tröja från Zara

Denna också från Zara med utsvängda ärmar

Behövde en i svart också

Sen måste jag bara visa bild på den här läckra sammets blusen från Zara som jag köpte innan jag åkte till Thailand.

Älskar färgen, den ska invigas nästa lördag 🙂

1 Comment
  • Li
    januari 29, 2017

    Åh du är inte ensam om det jag kan inte lämna mina (2.5 och 4.5 år) pojkar i samma rum 1 sekund utan att de bråkar så jobbigt:(

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *